nsp

 NSP vitamin & mineralprogram

Vill du vara helt säker på att du får i dig alla vitaminer och mineraler som du behöver? Då ska du testa NSP från Great Earth. Det är ett 1 månads eller 3 månaders vitamin & mineralprogram med fyra olika tabletter som innehåller allt du behöver. Just nu har du dessutom chansen att vinna ett månadskit med NSP !

nsp vitamin & minealprogram

Vad är NSP?

NSP står för Nutritional Supplement Program och är ett färdigt kit med vitaminer och mineraler som finns i praktiska portionsförpackningar med fyra tabletter i varje påse i en stor burk som räcker i 1 månad. Finns också som ett 3-månaders program som levereras i en kartong med fyra burkar och en liten ask till dina dagliga tabletter.

nsp

nsp vitamin & mineralprogram

Vem behöver extra vitaminer & mineraler?

NSP är särskilt bra för dig som vet att du stressar mycket, är aktiv och tränar intensivt, har ett krävande arbete, har ett uttalat näringsbehov eller vet att du slarvar lite med kosten…. typ för alla alltså.

nsp

Vilka vitaminer och mineraler innehåller NSP?

NSP programmet består av fyra olika produkter

  • Super Multi Vitamins Extra – En komplett multivitamin med gradvis utsöndring av vitaminerna under 8 timmar så att kroppen kan tillgodogöra sig dem på bästa sätt.
  • Super C-Complex 1000 – Högdoserat C-vitamintillskott med bioflavonoider, rutin, hesperidin och quercitin för bra synergieffekt och upptag i kroppen.
  • Super Oxy-E 400 – E-vitamin från naturlig källa inklusive tokoferoler/tokotrienoler, antioxidanter och naturliga blandade karotenoider.
  • Super Multi Minerals Extra – En komplett multimineral inklusive spårämnen, med Portamins mineraltransportsystem för optimalt upptag i mag-tarmkanalen.

När man tar NSP behöver man normalt inte ta några andra vitamin- eller mineraltillskott och redan efter en kort tids användning av NSP Pack bör du märka en skillnad. Här kan du se exakt vad NSP innehåller för vitaminer och mineraler och hur mycket.

nsp vitamin & mineralprogram

Tävla och vinn NSP – 1 månads vitamin & mineralprogram!

Just nu har du chansen att vinna 1 månads NSP vitamin & mineralprogram från Greath Earth. 30 Portionsförpackningar med alla mineraler och vitaminer du behöver.

Så här tävlar du

Totalt 6 vinnare får varsitt kit och tävlingen pågår tom torsdag 6/12 kl 24.00. Du tävlar på Facebook och/eller Instagram. För ökad chans att vinna deltar du såklart i båda tävlingarna… Klicka på länkarna nedan för att komma till mina konton och tävlingarna. Lycka till!

Tävla här!

Facebook: Träning 40+  https://www.facebook.com/motionera/

Instagram: Traning40 https://www.instagram.com/traning40/

nsp

Var kan jag köpa NSP vitamin & mineralprogram?

Du hittar NSP på bl.a. Bodystore som är en hälsokostbutik på nätet med fri frakt. Ett program för 1 månad kostar 375 kronor och innehåller 30 portionspåsar. Ett program för 3 månader kostar 926 kronor.

Perfekt på resan

Portionsförpackningarna är perfekt när man är ute och reser, bara att slänga ner ett par i resväskan. Jag brukar annars ”fuska” med mina kosttillskott när jag är på semester eller reser i jobbet eftersom jag inte ”orkar” packa ner tabletter från alla olika burkar. Men med färdiga portionspåsar är det enkelt att bara kasta ner några.

magnesium

Varför ska jag äta kosttillskott?

Maten idag är mindre näringsrik. En stor del av den mat som finns tillgänglig i dagens livsmedelsbutiker kommer från större industrilantbruk. Växtförädling, urlakning av matjorden, tidig skörd och långa transportsträckor har bidragit till att samma livsmedel idag ofta är långt ifrån så näringsrikt som det har varit historiskt sett. Resultatet av det är att det är svårare att nå upp till de rekommenderade vitamin- och mineralintagen. Eftersom grundproblemet ligger i att råvarorna blivit sämre, även de som vanligen betraktas som nyttiga, gäller detta i stor utsträckning även personer som försöker leva hälsosamt. Läs mer på https://www.greatearth.se/kosttillskott

Skriv en kommentar

Close