sköna söndag

Föreläsningar och ”prova på dans” med Träning 40+ Tony Irving och Rosenserien

Varmt välkommen till en riktigt skön söndag med fokus på hudvård och välmående. Tony berättar om varför han ändrat sitt liv från botox och skönhetsoperationer till en hållbar livsstil med ekologisk mat och hudvård. Han berättar också om sitt samarbete med Rosenserien och Sweden Eco. Han bjuder även upp oss alla för en ”prova på” dans.

Lena från Träning 40+ berättar om vilken påverkan träning, kost och hormoner har på ditt mående och utseende och Mia från Rosenserien ger konkreta hudvårdstips. Unna dig en lyxig söndag med extra allt tillsammans med oss.

sköna söndag

Den 11 februari kl 11.00 – 14.00 på HIVE i centrala Örebro

Vi ses på HIVE konferens ”mitt i city” som ligger på Nikolaigatan 10 precis bredvid Nikolaikyrkan. Hitta hit .

Du får en lyxig goodiebag värd över 500 kronor

Alla som deltar på eventet får en lyxig goodiebag med produkter från Pureness, Rosenserien och Örebro Kaffe & Pralin. Goodiebagen Innehåller dessutom mängder av fina personliga rabatter och erbjudanden hos lokala butiker och salonger.

sköna söndag

Vinn presentkort och produkter till ett totalt värde av tusentals kronor!!!

Under dagen lottar vi dessutom ut presentkort och produkter från flera lokala butiker och salonger som Pagelle, EGO salong, Shoes & Beyond, The Grand Town, Strandbergs , GNUGG, fler tillkommer……

Vi bjuder på mingelfika!

I priset ingår också enklare förtäring från bl.a. Lill-Annas Café och bageri och CozoCoffee

Extra fina erbjudanden på hudvård från Rosenserien

Rosenserien finns på plats och erbjuder riktigt bra rabatter på det mesta ur deras härliga ekologiska sortiment. Passa på att fynda gamla eller nya favoriter.

sköna söndag

Boka din biljett/biljetter här – för endast 290 kr styck

Skicka ett mail till lena@traning40plus.se med ditt namn, mobilnummer och önskat antal biljetter så kommer information om betalning.

Obs! det finns bara ett begränsat antal biljetter. När du bokat får du ett mail med betalningsinformation. Du betalar med Swish och blir avprickad på en lista när du kommer. När du har betalat är bokningen bindande dvs ej återbetalningsbar men går att överlåta om du skulle få förhinder.

Sköna Söndag program

 • Förmingel med fika
 • Välkommen – det här händer under dagen
 • Föreläsning med Lena Larje/Träning 40+ ”Vacker inifrån och ut”
 • Bensträckare och shopping
 • Mia från Rosenserien ger hudvårdstips
 • Föreläsning med Tony Irving ”Ett bättre jag”
 • Utlottning av presentkort och produkter
 • ”PROVA PÅ DANS” med Tony Irving (för alla som vill vara med)

Ett bättre jag – Tony Irving

 • Från barndomen är vi programmerade till att vara bättre på mängder av saker. Vi påverkas av föräldrar, skolan och så småningom är det arbetsgivare som beslutar vad som är viktigt att vi ska vara bra på. Vi strävar efter att uppnå mål satta av andra. När kan vi börja sätta egna mål, värdegrunder och ifrågasätta dessa övertygelser som vi blivit påtvingade? När kan jag acceptera att det är bra att vara jag och våga stå för den jag är utan att behöva anpassa mig till andras önskan om hur jag bör vara?
 • Tony pratar även om Sweden Eco skincare for men, svensk ekologisk hudvård för den medvetne mannen som han har varit med att ta fram.

Vacker inifrån och ut – Lena Larje

 • Åldrande och livsstil påverkar naturligtvis inte bara det inre och vårt mående utan även det yttre. Vad händer med huden i klimakteriet? Hur får man naturlig, äkta frisk utstrålning? Vi får veta hur det kommer sig att huden ändrar struktur under klimakteriet och vad vi kan göra för att behålla spänst, utstrålning och lyster på naturlig väg.
 • Hälsoprofilen Lena Larje kan en hel del om svett, cirkulation, hudvård, näring, frisk luft och effekter av träning. Vilken påverkan har träning, mat, sömn, hormoner och humöret för ditt utseende? Vad gör skada och vad gör nytta för en åldrande hy?

Rosenserien by roses from nature

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie som startade för cirka 40 år sedan. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor och kinesiskt grönt te vilket gör dem effektiva och dryga. Innehållet är 100 % naturligt och med en hög halt ekologiska certifierade ingredienser. Alla produkter är veganska och godkända av Djurens Rätt och PETA. Företaget tillverkar även produkter under varumärket Sweden Eco Skincare for men och Sweden Eco Organic Skincare. Med samma filosofi och samma naturliga och miljövänliga innehåll men med andra dofter.

Write A Comment

Close