Föreläsningar

Vill du anlita mig som föreläsare eller ordna ett event tillsammans med mig?

Jag är en van föreläsare och har både färdiga föreläsningar och skräddarsydda att välja mellan. Vill du även att ett träningspass ska ingå så blir jag mer än glad. Några exempel på föreläsningar är Stark senior,  Stark kvinna 45+, Kost- och träningsmyter, Ät och träna för att må bra,  Om ansträngningsinkontinens, Kost i klimakteriet och Träning i klimakteriet. Låter det intressant kontakta mig på lena@traning40plus.se med en förfrågan.

Stark kvinna 45+ eventhelg

Den här helgen är för dig som är kvinna ca 45-65 år och som vill få Inspiration, verktyg och kunskap för att må så bra som möjligt i och runt klimakteriet. Under helgen får du lära dig mer under hela tre föreläsningar om klimakteriet, hormoner, kost, hälsa och träning! Du får också tre träningstillfällen med fokus på rörlighet, kondition och styrka i specialgjorda pass. Läs mer om konceptet och vad som ingår här.

sköna söndag
sköna söndag

Sköna Söndag med gäst Tony Irving

En riktigt skön söndag med fokus på hudvård och välmående. Tony berättar om varför han ändrat sitt liv från botox och skönhetsoperationer till en hållbar livsstil med ekologisk mat och hudvård. Han berättar också om sitt samarbete med Rosenserien och Sweden Eco. Han bjuder även upp oss alla för en ”prova på” dans. Lena från Träning 40+ berättar om vilken påverkan träning, kost och hormoner har på ditt mående och utseende och Mia från Rosenserien ger konkreta hudvårdstips. Läs mer om Sköna Söndag här.

Stark Senior

Inspirationsföreläsning om hur du kan äta och träna för att med små förändringar öka din livskvalitet och bli ditt absolut bästa jag. Varför och hur ska man träna, vad är det som är så bra med träning? Vad ska man tänka på som senior? Vilken mat och vilka näringsämnen är extra viktiga när vi blir äldre. Läs mer om Stark Senior här.

Close