träningskläder

Träning eller hemmamys – handla träningskläder med rabatt

Oavsett vad och hur mycket du tränar så är lite nya snygga och sköna träningskläder en boost för motivationen. Jag gillar träningskläder som inte är för tjocka, när jag kör ”svettpass” som spinning och gympa t.ex. Träningskläderna måste sitta bra och det ska såklart gå att röra sig obehindrat i dem. Jag använder lite olika märken men ICIW är en favorit jag gärna rekomenderar.

Just nu 100 kronor rabatt hos Bodystore

Passa på att handla hos Bodystore den här veckan. Hela vecka 42 får du 100 kr rabatt på order över 600 kronor. Unna dig lite nya träningskläder och fyll på med kollagen och D-vitamin. Rabatten gäller på HELA sortimentet utom concept 2 och big buy. Så in och kolla utbudet här.

Vad är kollagen?

Kollagen är ett protein och utgör minst 25% av allt protein vi har i kroppen och hela 70% av vår hud består av kollagen. Kollagen behövs för bindväven, benvävnad och brosk och är viktig för uppbyggnaden av hud, hår och naglar. När vi är unga har vi gott om kollagen men från cirka trettio års ålder börjar det brytas ner i kroppen och huden blir slappare och rynkigare. Läs mer här.

De här kollagentillskotten rekomenderar jag

Det finns lite olika sorter och märken på marknaden men jag rekomenderar BioCell Collagenkapslar med hyaluronsyra som är extra starka och Genacol original collagen de innehåller högkvalitativt kollagen i högt koncentrat. Jag föredrar kapslar, det är så smidigt, och jag tar dem morgon och kväll tillsammans med mina vitaminer och mina övriga kosttillskott.

träningskläder

Har du upptäckt märket ICIW?

Det står för I Can I Will.  Så sköna, snygga och funktionella träningskläder. Passformen är super vare sig du är stor, liten eller mittemellan. Du måste testa tightsen och cykelbyxorna med scrunch som är supersköna och snyggar till alla rumpor. Stora som små. Och min nästan obefintliga platta rumpa ser riktigt snygg ut. Scrunch är en rynkeffekt bak på byxorna. Gillar också deras BH:ar och toppar. Jag har XS på mina tights och cykelbyxor och S på alla överdelar.

D-vitamin – Vitaminet flest har brist på

Om jag bara får rekommendera ett enda kosttillskott så skulle det bli D vitamin. Det är den vitamin som flest av oss skandinaver har brist på. Det beror på att D vitamin tillförs genom solen men bara under ca juni – augusti då solen är tillräckligt stark för att vi ska kunna bilda D-vitamin i våra kroppar. D-vitaminet som tillförs via solen lagras i kroppen men räcker inte hela året, och det är nu som nivåerna börjar sjunka. Läs mer här

D-vitamin – de här sorterna rekommenderar jag !

Det finns tre märken jag gärna rekommenderar när det gäller D-vitamin, det är Pureness, Holistic, och Puori. Samtliga innehåller tillräckligt mycket D-vitamin för att ge effekt.

Pureness D-vitamin 4000 IE, 120 kapslar 219 kr

Holistic D-vitamin 5000 IE, 90 st kapslar 183 kr (ord. 229 kr)

Puori D vitamin 2500 IE, 120 st kapslar 129 kr

Träning 40+ shop på Bodystore – personliga favoriter

Träning 40+ har en alldeles egen shop hos Bodystore där jag har samlat mina personliga favoriter för träning och hälsa, så att det ska bli lättare för dig att hitta gummibanden och kosttillskotten mm som jag använder och rekommenderar. Just nu är det dessutom rabatt på flera av produkterna, så missa inte det.

Write A Comment

Close