Sköna Söndag

90 personer besökte eventet i Örebro!

Vilken fantastisk dag vi skapade tillsammans. Sköna Söndag på Hive i Örebro. 90 kvinnor som kom och lyssnade på min och Tony Irvings föreläsningar och fick en liten danslektion av Tony.

Sköna Söndag

Vacker inifrån och ut

Min föreläsning heter ”Vacker inifrån och ut” och fokuserar främst på hur man kan ta hand om en mogen hud inifrån med hjälp av träning och kost, och hur hormoner och klimakteriet påverkar hud och hår.

Sköna Söndag

Ett bättre jag

Tonys föreläsning ”Ett bättre jag” är en personlig berättelse där Tony berättar om hur och varför han ändrat sin livsstil från botox, fettsugning och hårtransplantationer till en bättre version av sig själv . Här kan du läsa mer om våra föreläsningar.

Sköna Söndag
Sköna Söndag

Rosenserien svensk ekologisk hudvård

Rosenserien, som är både Tonys och min samarbetspartner, fanns på plats med sina fina ekologiska och svenskproducerade produkter och berättade om hur vi kan ta hand om huden på bästa sätt. Mia från rosenserien berättade också från scenen om vad vi kan göra för huden utifrån och vilka ingredienser i hudvård vi ska titta lite extra efter och vilka vi kanske bör undvika.

Sköna Söndag
Sköna Söndag

Fika och Goodiebag

Vi fick gott fika från Lill-Annas och Cozo Coffee och en välfylld Goodiebag med produkter från Pureness (20% rabatt med kod:traning40) , Rosenserien och Kaffe & Pralin värd över 500 kronor, samt massor av fina lokala erbjudanden och rabatter från butiker, gym, och salonger.

Sköna Söndag
Sköna Söndag

Danslektion med Tony

Dansgolvet var välfyllt när Tony bjöd oss på en liten danslektion i salsa, vals, cha cha cha, tango och rumba. Det var mycket uppskattat och vi dansade fantastiskt bra 😉 Det finns lite film och en reel på mitt Instagramkonto @traning40.

Sköna Söndag

Lyckliga vinnare!

I slutet av dagen blev det många glada och lyckliga vinnare av presentkort och produkter från Pagelle, Strandbergs, Shoes & Beyond, Gnugg, EGO, och The Grand Town. Min rosa kostym har jag fått en del frågor om, den är från MQ och du hittar den här.

Sköna Söndag

Tack, tack, tack!

Stort tack till alla er som kom och gjorde dagen så fantastisk och till de företag som varit med och sponsrat eventet och därmed gjort det möjligt. Och tack familj och vänner som ställde upp och hjälpte till med alla förberedelser och såg till att allting fungerade under dagen, och fotade och filmade. Tack Johan på HIVE för bra service och teknikhjälp. Carina, Mia och Jerker på Rosenserien ❤️ Ni är helt enkelt bara bäst! Och så proffsiga att jobba ihop med.

Sköna Söndag

Mera Sköna Söndag?

Det var så roligt att få träffa er alla! Och vi hoppas att Sköna Söndag kan återkomma i framtiden. Redan nu har vi planer på att köra en ”favorit i repris” i Örebro om ett år. kanske dyker vi även upp i andra städer framöver. Håll utkik.

Lär dig mer om klimakteriet och kvinnohälsa

Vill du lära dig mer om klimakteriet, träning och kost så kolla in alla mina inlägg under rubriken ”Klimakteriet och Kvinnohälsa”. Jag medverkade också i Klimakteriepodden i avsnitt 157 där jag pratar om skönhet, träning och hormoner. Lyssna här. På Klimakteriepodden finns det massor av kunskap om klimkateriet att lyssna på, så om du inte redan har lyssnat. Gör det.

Här hittar du Rosenserien

Rosenseriens produkter hittar du på Rosenserien.com och hos lokala återförsäljare, och på t.ex. Bodystore som har ett stort sortiment av Rosenserien.

Här hittar du Tony.

Vill du utveckla dina danssteg ytterligare så kika in Tonys Youtube kanal Jag vill också tipsa om Tonys senaste projekt The Experience Society, en portal till extraordinära upplevelser inom dans, kultur och resor.

Sköna Söndag

1 Comment

  1. Maria Jonsson Reply

    Tack bästa Lena! Vilken dag! Det här bara måste göras om, så att alla som inte hade möjlighet denna gång får chansen. Tack tack!

Write A Comment

Close