En riktigt god hemlagad chokladgranola med kakao, hallon, gojibär, aprikoser och flera olika nötter. Ät den till frukost eller mellanmål på din yoghurt. Den är lätt att göra och räcker länge.

Så här gör du:

Sätt ugnen på 150 grader, använd gärna varmluft om du har det. Blanda havregryn, nötter, frön, kakao och aprikoser i en stor bunke. Tillsätt kokosolja och agavesirap och blanda igen. Fördela blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i mitten av ugnen i ca 35 minuter, rör runt någon gång. Låt svalna.

Chokladgranola med hallon och gojibär

Tillsätt valfria torkade bär, kakaonibs och kokos

När blandningen svalnat helt lägger du den i en stor bunke och tillsätter torkade bär och kokos. Blanda och lägg upp i fina burkar. Du kan använda vilka nötter, frön och frukter eller bär du vill i granolan, det mesta funkar så var inte rädd för att experimentera. Jag tog:

Chokladgranola

Jag handlar alla mina ingredienser på Bodystore – just nu 40% rabatt

Jag köper mina nötter, frön, och torkade frukter från Bodystore. Det är ibland lite dyrare men kvaliten är högre och därmed är smaken bättre och nötterna innehåller mer näringsämnen, ett val jag tycker känns bra. Bodystore är en hälsokostbutik på nätet och har ett utmärkt urval. Just nu har de vårkampanj med upp till 40% på massor av produkter, så passa på att handla.

Så här funkar det med mina länkar

Bodystore är en av mina samarbetspartners och det innebär att om du handlar via mina länkar så går en liten del av ditt köp tillbaka till mig som provision. Då kan jag köpa produkter och göra recept eller recensera träningsredskap, hudvårdsprodukter etc. på bloggen. Det kostar inte något extra för dig, utan tvärtom så tipsar jag ofta om rabatter, och du bidrar till att jag kan driva TRÄNING 40+ helt gratis. Du kan fortfarande använda ditt konto hos Bodystore och samla poäng bara du börjar ditt köp från en länk från min blogg. Bra, eller hur! Under Livsmedel hittar du ingredienserna till Chokladgranolan med hallon och gojibär.

Write A Comment

Close