Rabattkoder

Rabatter och Erbjudanden

Här hittar du som följer Träning 40+ aktuella och förmånliga erbjudanden, rabatter och rabattkoder. Jag samarbetar med företag som jag gillar och som jag själv handlar hos. När du handlar via mina länkar går en liten summa tillbaka till mig och du stöder mitt arbete med att driva Träning 40+ helt gratis.

15% rabatt på Efemia kontinensstöd med kod: traning40

Du får 15% rabatt på Efemia kontinensstöd på Efemia.se när du uppger kod: traning 40 i kassan. Det ger 193 kr i rabatt vid köp av ett startset. Läs mer om hur stödet fungerar för mig i inlägget: ”Med Efemia kontinensstöd kan jag träna utan att läcka en droppe”.

20 % rabatt på hela Pureness sortiment med kod: traning40

Du får hela 20 % rabatt hos Pureness på HELA sortimentet. rabatten gäller tillsvidare. Koden ”traning40” anger du i kassan så dras rabatten av. Läs mer om mina boxar Standardboxen och Klimakterieboxen som jag tagit fram i samarbete med Pureness. Där kan du läsa mer om varför jag rekomenderar de vitaminer och tillskott som ingår. Hos Pureness hittar du kosttillskott av mycket hög kvalité.

Rekommenderade kosttillskott

De kosttillskott som jag rekommenderar alla vuxna att använda dagligen är D-vitamin och Omega 3. Helt enkelt av den anledningen att vi har svårt att få i oss tillräckliga mängder via kosten och solen (D-vitamin). Vill du plussa på lite extra så satsa även på kollagen för leder hud och hår.

Högkvalitativt D-vitamin 100ug/4000 IE innehåller även naturligt A-vitamin 129 kr (103 kr)
Lukt och smakfri Omega 3 från krill, etiskt producerad och i ren form 318,6 mg/kapsel 219 kr (175 kr)
Högkvalitativt kollagen 300 mg/kapsel, innehåller C-vitamin, zink och biotin 219 kr (175 kr)

Rekommenderade kosttillskott för kvinnor från 40+

De kosttillskott jag särskilt rekomenderar kvinnor från 40 års ålder och uppåt, förutom kosttillskotten ovan, är magnesium, zink och B-vitamin. Det är tillskott som bl.a. kan hjälpa lite extra i klimakteriet med ork och lust.

3 former av kvalitetsmagnesium, extra snäll mot magen 90mg/kapsel 219 kr (175 kr)
3 former av zink 30 mg av högsta kvalitet, innehåller även C-vitamin 129 kr (103 kr)
Stark och unik kombination av olika former av aktiva B -vitaminer 269 kr (215 kr)

Du får 100 rabatt hos Bodystore!

Du kan just nuhandla hos Bodystore med rabatt på 100 kronor när du handlar för 600 kronor eller mer. Ange kod: LENA100 i kassan. Gäller t.o.m. 21.11.2021 på hela sortimentet. Rabattkoden kan ej kombinera med andra rabattkoder. Hos Bodystore hittar du kosttillskott, träningskläder och träningsredskap, hälsokost och bra hudvård.

Träning 40+ shop på Bodystore

Träning 40+ har en alldeles egen shop hos Bodystore där jag har samlat mina personliga favoriter för träning och hälsa, så att det ska bli lättare för dig att hitta gummibanden och kosttillskotten mm som jag använder och rekommenderar. Just nu är det dessutom rabatt på flera av produkterna, så missa inte det.

Läs populära inlägg med produkter från Bodystore

Close