Rabattkoder

Rabatter och Erbjudanden

Här hittar du som följer Träning 40+ aktuella och förmånliga erbjudanden, rabatter och rabattkoder. Jag samarbetar med företag som jag gillar och som jag själv handlar hos. När du handlar via mina länkar går en liten summa tillbaka till mig och du stöder mitt arbete med att driva Träning 40+ helt gratis.

50% rabatt på Wellobe kost- och träningsprogram

Wellobe är Sveriges första digitala tjänst för viktminskning och har hjälpt över en halv miljon medlemmar att nå sin målvikt. Numera erbjuder de även ett kostschema och tusentals kalori- och näringsberäknade recept, träningsprogram och många lärorika artiklar inom hälsa. I samarbete med Wellobe får du halva priset på medlemskap med personligt kostupplägg. Loggbok och onlineträning ingår, precis som tips och pepp från experter och en receptbank med tusentals smaskiga kaloriberäknade recept. I samarbetet med Wellobe kan jag erbjuda dig halva priset på alla medlemsskap, det finns tre olika. Läs mer och bli medlem med 50% rabatt här (gäller t.o.m. 27/11).

20 % rabatt på hela Pureness sortiment med kod: traning40

Du får hela 20 % rabatt hos Pureness på HELA sortimentet. rabatten gäller tillsvidare. Koden ”traning40” anger du i kassan så dras rabatten av. Läs mer om mina boxar Standardboxen och Klimakterieboxen som jag tagit fram i samarbete med Pureness. Där kan du läsa mer om varför jag rekomenderar de vitaminer och tillskott som ingår. Hos Pureness hittar du kosttillskott av mycket hög kvalité.

Rekommenderade kosttillskott

De kosttillskott som jag rekommenderar alla vuxna att använda dagligen är D-vitamin och Omega 3. Helt enkelt av den anledningen att vi har svårt att få i oss tillräckliga mängder via kosten och solen (D-vitamin). Vill du plussa på lite extra så satsa även på kollagen för leder hud och hår.

Högkvalitativt D-vitamin 100ug/4000 IE innehåller även naturligt A-vitamin 129 kr (103 kr)
Lukt och smakfri Omega 3 från krill, etiskt producerad och i ren form 318,6 mg/kapsel 219 kr (175 kr)
Högkvalitativt kollagen 300 mg/kapsel, innehåller C-vitamin, zink och biotin 219 kr (175 kr)

Rekommenderade kosttillskott för kvinnor från 40+

De kosttillskott jag särskilt rekomenderar kvinnor från 40 års ålder och uppåt, förutom kosttillskotten ovan, är magnesium, zink och B-vitamin. Det är tillskott som bl.a. kan hjälpa lite extra i klimakteriet med ork och lust.

3 former av kvalitetsmagnesium, extra snäll mot magen 90mg/kapsel 219 kr (175 kr)
3 former av zink 30 mg av högsta kvalitet, innehåller även C-vitamin 129 kr (103 kr)
Stark och unik kombination av olika former av aktiva B -vitaminer 269 kr (215 kr)

Träning 40+ och Womni för kvinnor mitt i livet

Det kan vara svårt att hitta rätt hjälp i klimakteriet och att få bioidentiska hormoner utskrivna om man önskar. Womni är en digital tjänst som erbjuder kvalitativ och evidensbaserad klimakterievård med längre möten hos specialutbildade läkare och barnmorskor. Vid behov remitteras du vidare till ett fysiskt möte eller provtagning. Womni följer SFOGs riktlinjer (Svensk förening för Obstetrik och gynekologi) och står under tillsyn av IVO. Hos Womni kan du göra ett självskattningstest och boka tid.

Träning 40+ shop på Bodystore

Träning 40+ har en alldeles egen shop hos Bodystore där jag har samlat mina personliga favoriter för träning och hälsa, så att det ska bli lättare för dig att hitta gummibanden och kosttillskotten mm som jag använder och rekommenderar. Just nu är det dessutom rabatt på flera av produkterna, så missa inte det.

100 kronor rabatt på Bodystore

Vecka 42 får du 100 kronor rabatt med kod: 40PLUS på order över 600 kr. *gäller ej på concept 2 eller big buy

Läs populära inlägg med produkter från Bodystore

Close