Var med och tävla och vinn ett Efemia kontinensstöd startkit!

I samarbete med Efemia tävlar jag ut 3 st Efemia kontinensstöd startset till 3 lyckliga vinnare. Startsetet innehåller ett helt fantastiskt stöd för dig som har problem med träningsinkontinens/ansträngningsinkontinens. Du får tre olika storlekar av stödet för att prova dig fram till vilken storlek som passar just dig bäst. I startsetet finns även en liten förvaringspåse.

För att vara med och tävla gör du så här:

Tävlar gör du på mitt Instagramkonto eller mitt facebookkonto. Där ska du svara på frågan: Hur många olika storlekar innehåller Efemias startset? Tävlingen pågår t.o.m. söndag 8 maj kl 24.00. Vinnarna utses av Träning 40+ och meddelas via PM den 10 maj

Lycka till!

Läs mer om inkontinens och hur stödet fungerar för mig…

Jag är träningsinkontinent och har skrivit flera inlägg på min blogg om detta, I inlägget ”Nu kan jag löpträna igen trots min träningsinkontinens” berättar jag om hur det var för mig när jag testade Efemia startset och hur fantastiskt bra stödet fungerar för mig. Och i inlägget ”Hjälp jag kissar på mig” kan du bl.a. läsa om hur en utredning av inkontinens kan gå till.

Efemia kontinensstöd är ett icke permanent stöd som fungerar på samma sätt som en TVT operation, alltså genom att stötta upp urinröret.

Det är skillnad på stöd och skydd!

Det är skillnad på stöd och skydd. Ett stöd hjälper dig att inte läcka, ett skydd, som t.ex. Teena suger bara upp läckaget. Du kan använda Efemia kontinensstöd i upp till 16 timmar och när det väl är på plats så märker du inte av det på annat sätt än att du inte läcker när du anstränger dig. Du går på toaletten som vanligt helt utan problem trots att stödet är på plats.

Läs mer om Träningsinkontinens

Jag har samlat alla mina inlägg om kvinnohälsa och klimakteriet på ett ställe. Klicka på länken nedan så kan du läsa mer om klimakteriet, träningsinkontinens mm.

Write A Comment

Close