Träna med mig!

Välkommen till TRÄNING 40+ Online!

Onlineträning passar dig som vill träna hemma eller på annan valfri plats. Du kopplar upp dig via en dator, telefon, surfplatta eller din smart TV och tränar med mig som på ett vanligt gruppträningspass. Övningarna är roliga och enkla att följa med i, och jag coachar och peppar dig till att orka lite till. Jag är utbildad och certifierad hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare och har specialiserat mig på träning och hälsa för kvinnor mellan 40-70 år.

Delta i Hemmaträning för endast 99 kr/mån

Det kostar endast 99 kr/mån och du får över 40 stycken filmade träningspass att välja mellan. Allt från rörlighet, kondition och styrka i pass som Powergympa och Tabata t.ex. Du tränar var du vill, när du vill och hur mycket du vill! Vilka blir dina favoritpass? Jag vågar påstå att det här är ett av de bästa och mest prisvärda online koncepten du kan hitta, så testa du med redan idag.

Så här anmäler du dig!

Du signar upp på Boon.tv/traning40 Tryck på ”JOIN” och följ instruktionerna. Ange ditt namn, mail och ett lösenord. Du betalar med kort via den säkra betallösningen Stripe.

Det är ingen bindningstid och du kan när som helst själv avsluta ditt medlemskap i din profil. 

Du kan starta när du vill och avsluta när du vill,

Nya pass och utmaningarpubliceras kontinuerligt och det finns ca 40 filmade pass att välja mellan när det passar dig. Du deltar i det du vill och kan och alla pass går att anpassa. Du kan träna inne eller ute, borta eller hemma. Bara du har en uppkoppling.

Fokus ligger på rörelseglädje!

Det ska vara roligt att träna samtidigt som träningen ska vara effektiv och ge resultat. Alla filmade träningspass är mina egna koncept och koreografier, och har varit mycket uppskattade genom åren.  Du kan välja mellan gympa, dans, spinning, styrka, HIIT, tabata, fighting, rörlighet mm. Passen är mellan 20 – 50 min långa. Du kan träna till dem när och var du vill!

Rolig och effektiv träning som passar de flesta kvinnor

De redskap jag använder mest och rekommenderar dig att ha är ett gummiband med handtag och ett miniband (litet loopgummiband) och för några av styrkeövningarna använder vi hantlar och kettlebell. En matta är skönt för liggande övningar. Nästan alla övningar går även att göra utan redskap, så det är inte ett måste. Övningarna går också att göra både enklare och mer utmanande, jag visar olika varianter i passen. Träningen passar därför de allra flesta, och alltså även dig som är träningsovan eller vill komma igång igen.

Varmt välkommen till Träning 40+ online!

FAQ – VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För vem passar Träning 40+ ONLINE?

För kvinnor från 40 år och uppåt som gillar roliga men effektiva pass utan allt för mycket krångel. Passar dig som vill hålla igång din träning för att må bra, men även dig som är nybörjare eller vill komma igång igen. På mina vanliga pass jag haft genom åren har jag haft deltagare mellan 15-80 år. Fokus ligger alltid på rörelseglädje och effektiv träning.

Kan jag träna hemma?

Ja absolut! Passen är anpassade för att kunna utföras hemma. Koreografin är enkel och innehåller max 3 olika stegkombinationer per låt. Fokus ligger på stora muskelgrupper och basövningar, allt till riktigt grym musik och du får tekniktips, tydliga instruktioner och pepp från mig. Det här är hemmaträning när den är som bäst.

Träning 40+ online hemmaträning

Hur mycket utrymme behöver jag?

Du behöver inte en så stor yta att träna på. Kanske behöver du flytta undan lite möbler, soffbordet etc. Jag har tränat alla pass hemma även om de flesta är inspelade på mitt gym. I en del pass håller vi oss på samma ställe och behöver inte mer utrymme än att du får plats på en yogamatta. En del pass har stegkombinatoner där vi rör oss åt sidorna och fram och tillbaka, då behövs lite mer utrymme. Det går bra att korta ner stegen om du har det lite trångt. Gympaskor på fötterna är att rekommendera i de pass där vi rör oss mycket över golvet. Både för att undvika att halka och för att inte få problem med fötter, hälar, vader etc pga hårt golv. (Det dunsar inte heller om du bor i lägenhet) Byt om till träningskläder – du ska bli svettig!

Träning 40+ online hemmaträning

Kan jag se och träna till passen flera gånger?

Du kan träna så mycket du vill, när du vill! Som medlem/prenumerant så har du tillgång till alla pass och kan köra igång dem precis när du vill. Passen är konstruerade för att kunna användas om och om igen. Du lär dig övningarna och kan därför fokusera mer och mer på att ta i ordentligt och göra dem med rätt teknik. Vilket blir ditt favoritpass?

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja det kan du! Onlineträning är godkänt av Skattemyndigheten. Gör så här: Köp din träning och maila sen till mig på lena@traning40plus.se så skriver jag ett kvitto till dig som du lämnar till din arbetsgivare.

Behöver jag redskap?

Ja och Nej. Till de flesta pass behövs inga redskap men jag använder ofta gummiband med handtag och miniband (litet loopgummiband) och det rekommenderar jag dig att investera i. Det gör träningen mer effektiv, tar liten plats och du kan ta med dina gummiband vart du vill. I konceptet Höstboosten ingår övningar med hantlar och Kettlebell. En yogamatta är skönt att ha för de övningar vi gör på golvet. Det finns pass med specifika redskap som Spinning, Kettlebell och Skivstång t.ex. där det kan vara svårt att ersätta redskapen. Utbudet är stort och här finns pass för de flesta, med eller utan redskap. Lugnare eller med mer fart, tuffare eller enklare. Så det beror också på vilken typ av pass du gillar och vill träna.

Träning 40+ online hemmaträning

Hur är ett pass?

Passen är mellan 20 – 50 minuter långa. Jag visar ofta olika alternativ/svårighetsgrad. Tanken är också att eftersom du kan se passen om och om igen så lär du dig dem efterhand. Första gången du tränar till ett nytt pass kanske du inte hänger med i alla byten men snart sitter det. Alla pass är relativt enkla och har oftast max tre olika stegkombinationer per låt. Rörelserna jag använder återkommer också ofta.

Det finns en egen beskrivning till varje pass att läsa när du klickar på det på. Powergympa t.ex. är ett av de populäraste passen och fokuserar på hela kroppen. Vi jobbar stående och på golvet, med kondition, styrka och rörlighet, samt lite koordination. Allt till noga utvald musik för att peppa dig! När du klickar på ett pass du är intresserad av så får du ett kort smakprov på delar av innehållet. Alla övningar går att förenkla eller göra mer utmanande, jag visar ofta olika alternativ.

Träning 40+ online hemmaträning

Hur funkar medlemskapet och hur betalar jag?

Du blir medlem/prenumerant per månad och du kan när som helst själv avsluta ditt medlemskap själv i den profil. Det är ingen bindningstid. På Boon.tv/traning40 loggar in med din mail eller facebook. Sen betalar du med kort. Har du frågor om inloggning eller betalning kontakta hello@boon.tv så får du hjälp.

Jag får felmeddelande vid betalning, varför?

Om du får ett meddelande vid betalning som säger att banken inte kan autensiera din betalningsmetod, försök igen och kontakta din bank om det inte fungerar. Det här beror på en relativt ny EU lag som kräver att du identifierar dig själv. Ett annat problem som kan uppstå pga av autensieringen är att beloppet som ska betala visas som 0 kr. När du fortsätter och identifierar dig så kommer du att se att rätt belopp dras, dvs 99 kr/mån.

Vad säger deltagarna?

Recensioner för passen talar sitt tydliga språk. Passen och konceptet är verkligen uppskattat! När du blir medlem har du tillgång till samtliga recensioner och kommentarer från andra medlemmar och kan själva lämna feedback och kommentarer.

Kontakt

Close