Följ med Träning 40+ och Apollo Sports Solo till Fuerteventura

Häng med mig till det soliga träningsparadiset Playitas på Fuerteventura den 10-17 september. Jag bjuder på mina allra bästa pass, det blir Powergympa, tabata, boxning, fitnessdans, cirkelträning och spinning med utsikt över havet bl.a. Föreläsningar om kost och träning, cavamingel , musikquiz, sunset picnic, god mat, sol och bad- Hur låter det?

Träningsresa med Apollo sports
Träningsresa med Apollo sports

Apollo Sports Solo- res själv men inte ensam 

Res själv, men inte ensam. Apollo Sports SOLO är konceptet för oss som vill resa iväg själva, men samtidigt ha tryggheten och gemenskapen av att resa i grupp. Vill du samla nya minnen, erfarenheter och bekantskaper, tillhöra en gemenskap och åka på utflykter? Tycker du om träning, god mat och vackra omgivningar? Då är Apollo Sports SOLO som skräddarsytt för dig! Ett stort fokus ligger på att testa nya träningsformer under ledning av erfarna instruktörer.  Följ med för att möta nya vänner, men framförallt för att möta dig själv. Du deltar precis så mycket eller lite du vill, och här är du alltid välkommen.

Träningsresa med Apollo sports
Träningsresa med Apollo sports

För vem passar resan och vad ingår…

Jag törs lova att den här resan passar för de allra flesta. Mina pass går att anpassa och göras enklare eller mer utmanande, i fokus är alltid rörelseglädje, det ska vara svettigt och kul. Du har också tillgång till hela Playitas ordinarie utbud med gruppträning, gym, cykling, padel, simning, vattengympa mm. Det finns tid för sol och bad, avkoppling och nedvarvning. God mat och trevligt sällskap. Vi har ett reserverat bord och äter tillsammans, frivilligt såklart. Du deltar så mycket eller lite du vill på både pass och gemensamma aktiviteter. Helpension, enkelrum, träningspass, transfer – allt ingår.

Träningsresa med Apollo sports

Läs mer och boka resan på Apollo.se

På Apollo.se hittar du all info om resan och det är också där du bokar. Det är ett begränsat antal platser så vänta inte för länge om du vill följa med på resan. Det kommer att bli en toppenvecka, så det är klart att du ska hänga med!

Playitas resort

Jag har varit på Playitas nio gånger tidigare, och sett hur anläggningen har utvecklats genom åren. Playitas har en speciell plats i mitt hjärta. Här finns två pooler, flera restauranger, de karga bergen, den lilla fiskebyn som heter Playitas, och det största träningsutbud du kan tänka dig. En stor anledning att jag återvänt så många gånger är också att sängarna och rummen är väldigt bra. Det är skönt att under en vecka bara fokusera på träning och att må bra.

Träning 40+ Lena Larje

Lena Larje är hälsocoach, licencierad kostrådgivare och licencierad gruppträningsinstruktör inom många olika träningsformer. Just nu leder hon spinning och sitt eget boxningskoncept Women´s Boxing i Örebro där hon bor. Sen 12 år tillbaka driver Lena sitt eget företag TRÄNING 40+  där hon vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må bra.  Lena är en driven och utåtriktad person och en mycket erfaren och uppskattad instruktör som brinner för hälsa och träning och att coacha och inspirera andra.

Träningsresa med Apollo sports

Write A Comment

Close