rabattJust nu får du 20% rabatt hos Bodystore med min rabattkod

Du har väl inte missat mitt samarbete med webbföretaget Bodystore? Bodystore.com är en hälsokostbutik på nätet som har bra priser och bra produkter samlade på ett ställe.

Rabattkod från TRÄNING 40+

Med rabattkoden AFF20r du just nu 20% rabatt på HELA Bodystores sortiment. Missa inte! Gäller hela veckan t.o.m. den 15 april.  Och du har som alltid fri frakt på det du handlar. Du får också alltid bra erbjudanden om olika produkter till specialpris när du handlar för över 300 kr.

kollagen kollagen

Kollagen och D-vitaminer

Jag tipsar särskilt om att passa på att köpa kosttillskott som Collagenpulver och Kollagenkapslar med hyaluronsyra som är lite dyrare nu när du får rabatt. OBS! jag ser tyvärr att de är slut i lager men hoppas att de kommer in igen under veckan. Annat som är bra att passa på att köpa med rabatt är D-vitaminer. t.ex. Holistics superstarka på hela 5000 IE. Finns även med 2000 IE. Just nu är våra D-vitamindepåer som lägst och vi kan känna oss trötta och hängiga. Läs mer i inlägget Är du vårtrött? – D-vitamin kan hjälpa.

Superfoodpulver gott och nyttigt

Något som jag alltid vill ha hemma är olika Superfood pulver för attt.ex. kan boosta en smoothie med! ett enkelt och gott sätt att få i sig extra frukt och grönt i pulverform som ger dig antioxidanter, vitaminer och mineraler. Några jag gillar är Baobapulver, rödbetspulver och den prisbelönta Super booster v.1 greens. I inlägget Boosta din smoothie med superpulver hittar du recept på hur du använder just de här pulvrena.

smoothie

Kosttillskott varje morgon

Jag äter en näve kosttillskott varje morgon, det varierar lite vad ransonen innehåller beroende på årstid och hur jag mår för tillfället. D-vitamin finns alltid med utom under sommarmånaderna. Omgega 3 äter jag året runt, ibland vill jag ha något extra och tar då t.ex. Q10. Green Earths super zink och Super magnesium är två nya favoriter sen ett halvår tillbaka, och jag ska berätta mer om dem och varför du ska äta dem i ett senare inlägg.

Kokosolja

Kokosolja är en annan favorit som jag alltid har hemma. Bra till allt från att steka i till sminkbortagning och för att boosta en smoothie eller din morgongröt med extra energi. Jag älskar kokos, kokos i hudkräm, i glass, kokosmjölk i thaimat, i smoothies osv. Just nu har Bodystore kokoskampanj och ger 30% på alla kokosprodukter, jippie. Läs mer om kokosolja i Vitare tänder med kokosolja och Kokosolja ger bra energi. Jag köper gärna Kung Markattas kokosolja eller Vitapranas.

oil pulling

oil pulling

Chiafrön

Chiafrön är en fantastisk produkt. Fullproppade med protein och Omega 3 läs mer om Chiafrön och Chiapudding i mina tidigare inlägg. Du kan också göra Chiasylt på ett enkelt sätt. fröna bilder nämligen gelé när de blötläggs.

förbjudna chiapuddingen

Träningskläder och träningsredskap

Visste du att Bodystore även har både träningskläder och träningsredskap. Jag beställde nyligen en gammal klassiker… Ab roller, som ligger i ett paket på Coop och väntar på att hämtas. Det är en riktigt tuff magdödare. Gummibandsträning är annars en favoritträningsform som du kan göra hemma. Enkelt och supereffektivt. Jag använder både gummiband med handtag för t.ex. armar och axlar, lats och triceps eller loopgummiband för effektivaste rumpträningen, kolla in under ÖVNINGAR  för tips och träningsvideor. Jag har testat en del gummiband och mina favvos är loop gummibanden  Rubber band från Casall i 2 pack och Exetube med handtag i medium, (gul färg – tidigare grått) också från Casall. De ger bra motstånd och har hållt i många år nu.

minibands

lats

armar

Hoppas att du gillar Bodystore och att du hittar lite nya och bra grejer med rabatt för en hälsosam och bra vårstart!

På Bodystore hittar du hälsokost och naturliga livsmedel, sport- och träningstillskott, träningskläder och träningsredskap, ekologiska skönhetsprodukter, kosmetika, hud- och hårvård, naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Jag handlar ofta det jag behöver här.

Write A Comment

Close