motionsformBreaking the NEWS!

Jag har precis signat på för att leda mina gruppträningspass på en ny anläggning. Alltså en ny anläggning….ett helt nytt ställe…. Det här är så spännande! Motionsform är ett familjeägt fräscht gym i centrala Örebro som funnits sedan 2010. Nu satsar ägarna Ulrika och Göran Asp stort och utökar konceptet med en helt ny anläggning med både gym och gruppträning i Örnsro. Alltså helt nya lokaler, och GRUPPTRÄNING!!. Så roligt att få vara med från start. Läs mer här.

Motionsform

motionsformMina gruppträningspass på Motionsform

Jag älskar att göra nya pass, att välja låtar och sätta ihop övningar till roliga och effektiva pass där man kan jobba med hela kroppen på ett funktionellt, roligt och säkert sätt. Men det tar sin tid och just nu sliter jag för fullt med att få ihop och lära mig mina nya pass.

Jag kommer att leda BODYWORK Gummiband ett svettigt och roligt pass med fokus på styrka (och lite cardio) där vi jobbar med den egna kroppen, gummiband och minibands. Mycket rumpa och core.

motionsformmotionsformSpinninginstruktör

OCH…jag kommer även att leda spinning SOFTSPINN och SPINN 25, en helt ny erfarenhet för mig. Och en riktigt utmaning. Men det här känns så rätt. Jag har ju börjat cykla en hel del och gått på spinning själv sedan en tid tillbaka eftersom jag har ganska grav höftartros som behöver hållas i schack så gott det går. Spinning och cykling är det som fungerar bäst för min onda höft i alla fall och rekommenderas varmt till alla med samma problematik. Spinning kan ibland dela befolkningen i två delar – Vi som älskar´t och de som hatar´t. Läs mina tidigare inlägg Spinning – en träningsform för dig  och Spinningpass – Eye of the tiger.

motionsform

Premiär Lördag 28 januari!!

På lördag kör vi igång och startar upp med öppet hus i de nya lokalerna. Du som bor i Örebro med omnejd är varmt välkommen mellan kl 10 – 16 på premiärdagen. Under hela öppningsveckan, och självklart därefter också.

motionsform

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close