Hemmaträning med Träning 40+

Välkommen till Träning 40+ Online

Vill du komma igång med din träning hemma eller vill du få in mer variation och behöver inspiration och pepp? TRÄNING 40+ Online Hemmaträning är för dig som vill träna hemifrån eller på valfri plats, du kopplar upp dig via din dator, telefon, surfplatta eller din smart TV. Här hittar du färdiga pass av hög kvalitet med tydliga instruktioner till riktigt bra musik. Nivån passar de allra flesta och de flesta övningar kan anpassas och göras enklare eller tuffare. Kolla in passen och bli medlem här TILL TRÄNING 40+ ONLINE!

Vi gör det tillsammans

Du tränar med mig som på ett vanligt gruppträningspass och jag coachar och peppar dig till att orka lite till. Jag är utbildad och certifierad hälsocoach, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare och har specialiserat mig på träning och hälsa för kvinnor mellan 40-70 år. Jag har konstruerat och lett mina egna pass i snart 15 år.

Hemmaträning med Träning 40+

Fokus ligger på rörelseglädje!

Det ska vara roligt att träna samtidigt som träningen ska vara effektiv, varierad och ge resultat. Alla träningspass är mina egna koncept och koreografier, och har varit mycket uppskattade genom åren.  Du kan välja mellan gympa, dans, spinning, styrka, senior, HIIT, Tabata, fighting, rörlighet mm. Passen är mellan 20 – 50 min långa. Vilka pass blir dina favoriter?

Hemmaträning med Träning 40+

Så här tycker deltagarna om passen

Recensioner för passen talar sitt tydliga språk. Passen och konceptet är verkligen uppskattat! När du blir medlem får du tillgång till samtliga pass och kan se alla recensioner och kommentarer från andra medlemmar, och du kan själva lämna feedback och kommentarer.

hemmaträning

Rolig och effektiv träning som passar de flesta kvinnor

De redskap jag använder mest och rekommenderar dig att ha är ett gummiband med handtag och ett miniband (litet loopgummiband). En matta är skönt för liggande övningar. Här kan du handla redskap. Nästan alla övningar går även att göra utan redskap, så det är inte ett måste. Övningarna går också att göra både enklare och mer utmanande, jag visar olika varianter i passen. Träningen passar därför de allra flesta, och alltså även dig som är träningsovan eller vill komma igång igen.

Nya pass varje månad

Varje månad publicerar jag nya pass och som prenumerant har du tillgång till samtliga pass och föreläsningar. Du kan se dem och träna till dem så många gånger du vill. Det är det som är meningen. Snart kommer också föreläsningar som kommer att ingå för dig som är medlem.

Hemmaträning med Träning 40+

Så här blir du medlem/prenumererar på Träning 40+ hemmaträning

  • Logga in på Träning 40 Online:  https://boon.tv/traning40
  • Välj “Join” under Medlemskap och registrera dig med din mailadress ( eller facebook).
  • Följ instruktionerna för att betala med bankkort via Stripe.
  • Kryssa också i rutan för e-mail så får du meddelande när nya pass är upplagda och inloggning mm. om du deltar i Live sändningar.

Ingen bindningstid

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när och om du vill avsluta medlemskapet och det kan du göra själv i din profil.

FAQ på bloggen och mer av passen på Onlinekanalen

Vill du läsa mer om TRÄNING 40+ ONLINE Hemmaträning så hittar du de vanligaste frågorna och svaren på webben HÄR. Vill du se mer av passen så klickar du på HÄR så kommer du till Onlinekanalen och kan se 1 min exempel från de pass som ligger upplagda just nu.

Write A Comment

Close