Har du möjlighet att träna på lunchen? Många gymkedjor erbjuder gruppträningspass både på lunchen, tidiga morgnar och på eftermiddagar.

lunchspinning

Träna, duscha, äta, jobba..

Det här med att träna på lunchen…. är ju jättebra om det funkar med det jobb man har. Jag menar lunchpassen brukar vara ca 30-45 minuter sen ska man äta och om man vill vara lite representabel resten av dagen – duscha. I mitt fall funkar det inte med att bara duscha av kroppen lite utan jag blir alltid jättesvettig och måste tvätta håret. Håret måste torkas och ny makeup ska läggas, om jag ska tillbaka till jobbet och har möten etc. Det tar ju sin tid.

lunchspinning

Lunchspinning

Jag har börjat gå på lunchspinning på fredagar och det är toppen! Det funkar bra de dagar jag inte har möten etc, då struntar jag helt enkelt i att duscha och byter bara om till torra träningskläder, tar en stor proteindryck eller någon färdigmat jag köper på vägen till kontoret till lunch. Ibland, som idag, så slutar jag vid lunch. Då är det perfekt med ett träningspass kl 12.00.

lunchspinning

Att träna på fredagar

Jag gillar att träna på fredagar. Det är faktiskt min favoritträningsdag även om jag vet att inte alla tycker så. Tidigare gick jag ofta på en Combatklass kl. 16.30, perfekt tid enligt mig. Direkt efter jobbet så kör man ett svettigt och roligt pass, hem och duscha och sen är det helg! När barnen var mindre så var det hem till fredagsmyset och hämta tidigt som gällde men nu när de är stora så är det urskönt att kunna träna på fredagar innan man sjunker ner i soffan.

lunchspinning

Bästa spinninginstruktören!

Jag tränar just nu på Actic i Örebro och jag tror att de har några av Sveriges bästa instruktörer. Proffsiga, glada och urstarka. Här är grymma Karin Lindblom som leder lunchspinningen på fredagar. Gillar henne mycket. Funderade idag på varför och kom fram till att förutom att var glad, stark och otroligt peppande så ger hon alltid järnet själv. Alltid. Det gillar jag! Ha, ha det ser ut som det bara är jag och Karin på passet, men salen är fullsatt som alltid.

lunchspinning

Lunchspinning och fredagsmys!

Tränar du på fredagar? Har du testat lunchträning? Om inte så tycker jag absolut att du ska göra det. Det ger en väldigt skön start på helgen. Här läser du om Spinning för nybörjare, Här får du ett spinningpass du kan köra själv med musiklista till och här är några Combat övningar. Efter träning är det fredagsmys och då passar det bra med mumsig Skaldjursbuffè och Gino eller Sashimi och sushi eller kanske en supergod fisksoppa.

ginoFredag idag! Och jag önskar alla en trevlig helg!

Save

2 Comments

  1. Härligt med lunchträning! Men jag blir precis som du så svettig, har inte förstått att inte alla har ett hår som droppar svett efter träning. Svettas verkligen från huvudet 😉 Trivs du på Actic? Jag har en utmattningssyndrom som jag kämpat med i dryga två år (skriver om det på min blogg) men börjar bli sugen på att träna. Får börja men träna igen men kan inte hitta motivationen. Har betalat för snart ett på på Lifestyle men bara varit dit en gång, och då satt jag mest i massagestolen 😉 Fortsatt fin lördag i regnrusket önskar jag dig

    • admin Reply

      Yes, jag trivs på Actic Örebro, har tränat där tidigare när det hette NjoY, många riktigt duktiga gruppträningsinstruktörer finns där. Det här med att svettas… verkar vara olika, ha ha. Jag svettas floder men vet andra som jobbar riktigt hårt men ändå inte är särskilt svettiga. Jag har också varit på Lifestyle och det är en superanläggning, massagestolen är grym. Hoppas du kommer igång lite lagom med din träning med tanke på att du drabbats av utmattningssyndrom. Ska ju inte vara en press utan något bra som ger energi och får dig att känna dig nöjd. Testa lite olika träningsformer och pass utan prestationskrav OCH DU – att sitta i massagestolen är ju absolut inte fel det heller. Eller hur? Kram och fortsatt trevlig helg!

Write A Comment

Close