SpotifyPowerwalk 30 by TRÄNING 40+

Varsågod du får ny sommarmusik, jag publicerar musiklistan POWERWALK 30!!! Min första musiklista POWERWALK 1 publicerade jag 2011 och nu är det alltså dags för nummer 30! Värt att fira tycker jag!

SpotifyTräning 40+ Musiklistor

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla listor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma. Eller ligger i solstolen. Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart.

SpotifyPowerwalk 30 by TRÄNING 40+

Du hittar alla listor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

Kom igång med Powerwalk och Ute träning – Här får du tips!

Jag har skrivit många inlägg om PW (Powerwalk) löpning, stavgång och annan uteträning – här är några av dem. Högaktuell läsning nu när det är sommar och semester.

Powerwalk så här kommer du igång

Powerwalk är bästa fettförbrännaren

Powerwalk med löpintervaller

Uteträning – 5 tips för att komma igång!

Spotify

Om Spotify

Spotify är en digital musiktjänst där du hittar nästan all musik från nästan alla artister du kan tänka dig. Finns i en gratisvariant med reklam och i en betal variant utan reklam. Jag använder Spotify dagligen och tänker ibland tillbaka på hur det var att vara gruppträningsinstruktör innan tjänsten (och liknande) kom. Då använde man färdiga cd skivor och det var alltid låtar man inte gillade så bra, ibland hade man flera cd skivor och växlade mellan. Jag mixade och brände egna skivor också, de funkade inte alltid i alla cd spelare. Nu är det superenkelt att alltid kunna bjuda deltagarna på passen på bra musik och uppdaterade listor. Läs mer om SPOTIFY på deras hemsida.

Spotify

1 Comment

Write A Comment

Close