powerwalk 32Varsågod här kommer en ny fräsch Spotifylista med träningsmusik till vinterns sköna powerwalks, joggingturer, stavgång eller promenader. Du kan såklart även använda musiklistan till din träning på gymmet eller hemma, eller bara lyssna på den ändå.

powerwalk 32Spotifylista – Powerwalk 32 by TRÄNING 40+

Den här musiklistan innehåller en blandning av nya låtar som jag gillar just nu. Det är en ganska soft lista, de riktigt tunga träningshitsen lyser med sin frånvaro och jag väntar fortfarande på dem…. Listan är 1 timme lång, precis som mina andra listor,  och innehåller mest uptempolåtar i en skön blandning. Så på med ett par bra skor och ge dig ut! POWERWALK 32 by TRÄNING 40+

Om musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina över 30 stycken musiklistor  här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

spotifylista

Om Spotify

Spotify är en digital musiktjänst där du hittar nästan all musik från nästan alla artister du kan tänka dig. Finns i en gratisvariant med reklam och i en betalvariant utan reklam – Premium konto. Jag har ett konto på Telia som heter Spotify familj som jag betalar 149:-/mån för. Då kan upp till 6 st familjemedlemmar använda kontot med egen inloggning och egna spellistor. Helt suveränt. Läs mer om SPOTIFY på deras hemsida. 

powerwalkKom igång med Powerwalk och Uteträning – Här får du pepp & tips!

Jag har skrivit många inlägg om PW (Powerwalk) löpning, stavgång och annan uteträning – här är några av dem. OBS! Det mesta finns samlat i mitt senaste inlägg  POWERWALK – Här är bästa tipsen!

Powerwalk så här kommer du igång

Powerwalk är bästa fettförbrännaren

Powerwalk med löpintervaller

Uteträning – 5 tips för att komma igång!

latsKom igång med hemmaträning

Vill du hellre träna hemma eller kanske komplettera din Powerwalk med hemmaträning? På träning 40+ hittar du massor av övningar med egen kroppsvikt eller med gummiband eller andra redskap. Övningarna finns väl beskrivna och de allra flesta har videoinstruktioner och musiktips till övningarna. Alla övningar finns här.

Hemmaträning 30 min för rumpa och mage

Plankan för Core och bålstabilitet

TABATA 40 min hemmaträning med film, bilder och musik!

Gummibandsövning för ben till musik

Write A Comment

Close