chiafrön

chiafrön

En supergod och krämig variant på chiapudding som du kan äta som lyxig frukost eller som mellanmål. Toppa med kokosflakes och valfria frukter, jag tog blåbär, banan och lite honung. Förbered kvällen innan. Så här gör du.

Chiapudding med kokos, aprikos och kakaonibs

Topping

chiafrön

Så här gör du

Häll kokosmjölken i en skål och vispa tills den är slät. Blanda i alla ingredienserna till chiapuddingen och rör runt,  fördela blandningen i 3-4 skålar och ställ in i kylskåpet över natten. Ta fram chiapuddingen och toppa med kokosflakes, blåbär , banan och honung.

chiafrön

20% på allt hos Bodystore

Passa på att handla ingredienser till Chiapudding, kosttillskott och annat på Bodystore. Just nu får du 20% rabatt med koden: OFF20. Gäller t.o.m söndag 31.3 Dessutom ger Kung Markatta 20% på hela sitt sortiment.

Vill du testa fler recept på Chiapudding? Här är två av mina favoriter. Gillar du en riktigt krämig chiapudding kolla in receptet på min Pinacolada pudding meed kokosgrädde i tetrapack, den blir supergod.

Chiapudding Pinacolada!

En krämig chiapudding med smak av ananas och kokos, den är så god. Med chiafön även i ananas sylten och med ananas bitar, garnera gärna med mynta som på bilden. Här hittar du receptet.

chiapudding

Chiapudding med choklad, kokos och banan

Mitt recept på chiapudding med choklad är en en av de godaste varianterna jag testat. Den här puddingen med mycket smak av mörk choklad ÄR både god OCH nyttig, banan är pricken över i. Här hittar du receptet.

chiapudding med choklad

Varför ska jag äta chiafrön

Det är nyttigt! Chiafrön har ett bra näringsvärde med högt protein och fiberinnehåll och innehåller dessutom mycket Omega 3. Två teskedar chiafrön innehåller mer Omega-3 än en normalstor laxfilé. Omega-3 är viktigt för den hormonella balansen i kroppen och kan verka antiinflammatoriskt.

Om rabatter och att handla från mina länkar

Bodystore är en av mina samarbetspartners och det innebär att om du handlar via mina länkar så går en liten del av ditt köp tillbaka till mig som provision. Då kan jag köpa produkter och göra recept eller recensera träningsredskap, hudvårdsprodukter etc. på bloggen. Det kostar inte något extra för dig, utan tvärtom så tipsar jag ofta om rabatter, och du bidrar till att jag kan driva TRÄNING 40+ helt gratis. Du kan fortfarande använda ditt konto hos Bodystore och samla poäng bara du börjar ditt köp från en länk från min blogg. Bra, eller hur! Just nu får du 20% på hela Bodystores sortiment.

chiafrön

Write A Comment

Close