[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DU3gFfmpgWo&w=560&h=315]

It´s my birthday – Let´s celebrate!

Det firar vi med ett cardiopass till Pitbulls låt Celebrate. Jag planerar att släppa de koreografier jag gjort till mina gympapass genom åren här på bloggen. Tanken är att bygga en övningsbank med olika övningar så att du själv kan sätta ihop ditt eget pass eller så använder du dig av mina rekommendationer och mina färdiga låtlistor. Fokus i den träning jag erbjuder ligger på rörelseglädje och de olika koreografierna är enkla, oftast med 3-4 olika kombinationer till varje låt, så att du ska kunna jobba på ordentligt. Du kommer att hitta både cardio- (kondition) och styrkeövningar där vi använder den egna kroppen och gummiband till hjälp. Övningarna går att anpassa så att de passar alla. Välkommen till TRÄNING 40+!

Ålder är bara en siffra…

Jag startade bloggen 2011, då var jag 48 år, idag fyller jag alltså 53 år. Jag har fått frågan om bloggens namn TRÄNING 40+ och min nuvarande ålder… men nej det blir inget namnbyte. Jag vänder mig till alla oavsett ålder men riktar mig främst till er som är från 40+ och uppåt, ålder är bara en siffra kom ihåg det. Keep on rockin!

3 Comments

  1. Grattis, hade aldrig trott att du var 53, själv har jag precis fyllt 40 i sommar och har tränat en del senaste året förutom just denna höst. Nu hoppas jag snart komma igång igen. Tack för inspirationen och hoppas att du har haft en riktigt bra och fin födelsedag!

  2. Pingback: Nya Träningstights – Låg eller hög midja? | Träning 40+

Write A Comment

Close