powerwalk 41

 Musik att träna till!

Varsågod du får POWERWALK 41, en helt ny och fräsch Spotifylista med träningsmusik till  vårvinterns härliga powerwalks, joggingturer eller promenader. Du kan såklart även använda musiklistan till din träning på gymmet eller varför inte utegymmet. Eller bara lyssna på den ändå.

Spotifylista – Powerwalk 41

Min senaste musiklista har ganska bra drag och innehåller nya coola låtar som jag gillar just nu, och någon äldre som jag precis upptäckt.  Musiklistan är 1 timme lång och innehåller låtar i en skön blandning. Så på med ett par bra skor och ge dig ut på en powerwalk, löprunda eller promenad.  Du hittar listan här: POWERWALK 41 by TRÄNING 40+

Kom igång med Powerwalk  – här får du 5 bra tips!

Powerwalk är effektiv träning som passar de allra flesta. Powerwalk eller PW som det ofta förkortas är en raskare promenad där man går mer aktivt och även använder armarna genom att pendla med dem. Det är träning som ger bra resultat. Powerwalk förbättrar din kondition, ger dig muskler och bränner fett samtidigt som du får frisk luft och rensar hjärnan lite. Du ska gå med god hållning, sträcka på dig och spänna till coremuskelaturen lätt.

  1. Byt om!– Om du byter om till träningskläder så ställer du in dig på att du ska träna och inte ”bara” gå en promenad. Du blir mer motiverad att ta i och jobba på ordentligt. Och ….du blir svettig när du powerwalkar.
  2. Logga din rundor och” tävla” mot dig själv. Använd en App som t.ex Runkeeper eller  Walkmeter,  pulsklocka eller stoppuret i din telefon för att se hur du förbättrar ditt resultat.
  3. Bra musik i hörlurarna peppar – om du gillar det. Kolla in mina PowerwalklistorDet finns över 40 stycken att välja mellan.
  4. Powerwalka tillsammans med en träningskompis – om du gillar det. Det kan vara trevligt med sällskap och det är lättare att peppa varandra till att komma ut när man är två. Eller flera… Varför inte starta en Powerwalk grupp?
  5. Uppgradera din Powerwalk till stavgång.  När du blivit varm i kläderna kan du ta nästa steg och uppgradera din Powerwalk till Stavgång. Du lägger till ett par stavar och får en bra träning även för överkroppen samt ökad energiåtgång. Läs mer i mitt inlägg Stavgång är effektiv träning.

Läs mer i inlägget: 5 bra tips! Kom igång med Powerwalk

Raska promenader och Powerwalk är bästa fettförbrännaren om du vill gå ner i vikt utan att tappa muskelmassa. Det är inte för inte som man inom fitness ofta kombinerar styrketräning med just powerwalk. Det funkar så här…

spotifylista

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

Skriv en kommentar

Close