Träning 40+

Sveriges 5:e bästa Hälsoblogg

Träning 40+ har blivit utsedd till en av Sveriges bästa bloggar och jag är så stolt och glad! Träning 40+ har plats nummer fem i kategorin Hälsobloggar. Bloggen firar 10 års jubileum i år och det många timmars arbete och kärlek nedlagt på den här webbplatsen och jag tycker fortfarande att det är lika roligt att dela med mig av mina tränings- och hälsotips, övningar, recept mm.

Träning 40+

Så här står det om Träning 40+

Är du kvinna mellan 40-70 år? Då kommer du bli glad över att du har hittat den här bloggen! Hälsocoachen Lena Larje ger dig sina bästa tips när det gäller att må bra. Bloggen har funnits sen 2011 och här får du massor av tips och pepp, mängder av inspirerande inlägg om hälsa, träning, motivation, skönhet, kost, resor, klimakteriet och allt annat som hör livet till.

Från Produktexperter.se

De 50 bästa bloggarna i Sverige för att hitta inspiration och kunskap

Det är sajten Produktexperter.se som satt ihop en lista med mer än 50 av de bästa bloggarna i Sverige. I den här listan hittar du de mest populära och unika bloggarna som kommer att inspirera dig och lära dig tips och tricks i livet, skriver de. Produktexperter har samlat intressanta och inspirerande bloggar inom 10 olika kategorier. Hemsidorna har valts ut genom olika faktorer, inklusive månatliga besökare, hemsidans design och varför den existerar. 

Hitta fler bloggar att följa

Är du nyfiken på vilka de andra 49 bloggarna är? Här hittar du hela listan.

Write A Comment

Close