Hemmaträning när den är som roligast! Häng med på Salsa, Mambo, Steptouch och Grapevine. Den här övningen har jag haft med i mitt gruppträningspass Powerdance som är ett enkelt danspass med fokus på rörelseglädje och som alla kan vara med på. Koreografin är ganska enkel, oftast med tre olika steg per låt, för att du som går på passet, eller tränar hemma, ska kunna jobba på och bli ordentligt svettig. Så koppla på attityden så kör vi.

powerdance

Powerdance – Bomba

Det här är en latinolåt som man blir riktigt glad av. Det är inte jag som gjort koreografin den här gången utan övningen kommer från konceptet Danzy. Koreografin är enkel, det är bara tre olika rörelser, salsasteg, mambo chassé och magpump.

Bygg på med fler övningar

Kör låten som uppvärmning innan styrkepass eller ytterligare cardio eller som en del i ditt eget träningspass som du sätter ihop med mina övningar. Här får du fler övningar som du kan bygga på med och göra hemma: Celebrate – dans, Tre tuffa Combat övningar, Gympa med gummiband, Superset med skivstång för hela kroppen, Benböj till musik två roliga övningar, Rumpövning, Plankan Du hittar alla övningar jag har lagt upp på bloggen under kategorin ÖVNINGAR längst ner på sidan. Videofilmerna finns också på min Youtube kanal.

Write A Comment

Close