tabata

Tabata helkropp – Nytt pass på Träning 40+ Online

Nu finns det ett nytt pass på TRÄNING 40+ ONLINE – Hemmaträning!  Tabata – Hot Stuff som är ett helkroppspass och passar de allra flesta. Tabata är träning i intervallform där vi jobbar 20 sek och vilar 10 sek. Det gör vi 8 gånger = 1 rond. I det här passet är det 8 ronder och det är 1 min vila mellan varje rond. Vi går igenom de större muskelgrupperna i hela kroppen. I vissa ronder är det en och samma övning och i andra varierar vi mellan två eller flera övningar.

Jag visar alla övningar tydligt med tekniktips och alternativ. Hur jobbigt det blir är upp till dig, desto högre tempo desto jobbigare! Du behöver en matta, ett gummiband med handtag och ett miniband. (Det går att ersätta gummibandet med handtag med hantlar och göra övningarna med miniband utan band)

Vad är Tabata?

Tabata är träning i intervallform där vi jobbar 20 sek och vilar 10 sek. Jag berättar i videon nedan. I det här passet kör vi 8 ronder.

  1. Uppvärmningsrond. Steg på stället och kick i rumpan med miniband
  2. Knäböj med miniband
  3. Bicep curls med hantlar eller gummiband
  4. Utfall på stället
  5. Ryggdrag med gummiband
  6. Höftlyft med miniband
  7. Mage: sit ups, båten, död insekt, cykla
  8. Rygglyft med gummiband / Armhävningar

Här får du tillgång till passet

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 99 kr för enbart detta pass, då kan du se det och träna till det så många gånger du vill. Eller så betalar du 199 kr/mån och får tillgång till ALLA passs på kanalen, som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill (nya pass kommer varje månad).

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

Träning 40+ online hemmaträning

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close