spinning

Spinning är effektivt och skonsamt

Spinning passar särskilt bra för dig som har problem med höfter eller knän som t.ex artros och därför har svårt att jogga eller springa. Här får du upp pulsen ordentligt på ett skonsamt sätt och tränar även ben och rumpa effektivt.

50 minuter Spinning

Get Em Up!  är ett 50 minuter långt pass där jag peppar och coachar dig genom en hel del backar, lite tempoväxlingar, en härlig raksträcka i högt tempo och en tuff final bl.a. Totalt har vi 12 låtar inklusive uppvärmning och nedvarvning/stretch framför oss i ett varierat och roligt pass. I filmen ovan ser du ett litet smakprov från passet.

spinning

20 eller 25 minuter Spinning

Jag har även delat passet i 2 delar på 20 och 25 minuter för att göra det enklare för dig om du vill använda det som uppvärmning och/eller i kombo med något av mina andra pass eller annan träning.

Håll takten med RPM

På skärmen kommer du att kunna se den rekommenderade takten för varje låt. RPM som står för Rounds Per Minute vilket betyder antal varv du trampar per minut. Det är en rekommendation och en hjälp för att hålla rätt takt, har du ingen RPM mätare tittar du bara på mina trampor. Så det är absolut inget måste.

spinning

Spinning är för alla!

Spinning är härlig konditionsträning som passar alla. Vi cyklar i takt till riktigt bra musik i ett koreograferat pass. Hur jobbigt det blir avgör du helt själv, det beror på tempot du håller och framförallt hur mycket motstånd du lägger på.

Så får du tillgång till passet

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 99 kr för enbart detta pass, då kan du se det och träna till det så många gånger du vill. Eller så betalar du 199 kr/mån och får tillgång till ALLA passs på kanalen, som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill (nya pass kommer varje månad).

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close