Ny musiklista för träning!

Varsågod här kommer äntligen min senaste musiklista med träningsmusik. Du måste ha Spotify för att kunna lyssna på den.  Den här listan innehåller ganska soft fast cool musik som passar bra till powerwalks eller för att komma igång med löpningen nu när det äntligen är vår. Du vet väl att det är bra att ta det lugnt i början när du börjar springa igen för att undvika skador. Stretcha gärna i ca 10 minuter innan du ger dig ut, lägg fokus på fötter och vader. Väl investerad tid.

musik60 minuter musik i grym blandning

Min senaste Spotifylista funkar till all träning eller att bara lyssna på ändå såklart, testa den till cykling eller styrketräning på gymmet eller hemma.  Den är 60 min lång och innehåller låtar i en skön blandning som ger dig pepp, styrka och träningsglädje.  Så på med skorna och ge dig ut.  Powerwalk 29 by TRÄNING 40+

Mer träningsmusik?

Du hittar alla mina listor under fliken SPOTIFY högst upp på bloggen. Välj ”Musik” i menyn. Gilla mig på Facebook eller prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du en notis när en ny lista släpps. Gillar du spinning hittar du både pass och musiklista HÄR.  Alla mina Musiklistor är ca 60 min långa och innehåller uptempolåtar i bra takt. Du hittar dem på Spotify.  På listan Powerwalk 29 hittar du bl.a. nya låtar med Flo Rida, Avicci, Katy Perry och Pitbull.

musik

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close