core pass

Nytt Core pass för hemmaträning!

Yes, nu finns det ytterligare ett helt nytt Core pass på TRÄNING 40+ ONLINE – Hemmaträning! Det här är alltså träning speciellt för bålen, förenklat mage & rygg. Du får effektiv, rolig och funktionell styrketräning till musik för mage och rygg.

Här kan du se ett litet smakprov från passet

Alla övningar kan anpassas

Vi jobbar med motstånd i form av den egna kroppen och gummiband i två låtar vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Gummibandet kan ersättas med en hantel eller annan vikt, eller inget alls. Du väljer själv hur intensivt du vill jobba, alla övningar kan anpassas. En matta är skönt att ha för liggande övningar.

core pass

Corepass med 6 olika övningar

Du jobbar efter din egen förmåga och utgångsläge, blir det jobbigt så ta en liten paus och kom igen sen. Passet är 25 minuter långt och innehåller sex låtar med olika övningar, både stående och liggande.

  1. Liggande aktivering av inre magmuskler
  2. Planka och benlyft
  3. Stående träning av hela bålen med rotation höger sida
  4. Stående träning av hela bålen med rotation vänster sida
  5. Rygglyft
  6. Benlyft, båten, liggande rotation

Här får du tillgång till passet!

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 99 kr för enbart detta pass, då kan du se det och träna till det så många gånger du vill. Eller så betalar du 199 kr/mån och får tillgång till ALLA passs på kanalen (just nu 10 stycken), som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill, nya pass kommer varje månad.

Träning 40+ online hemmaträning

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

Toppbetyg från deltagarna!

Wow, tusen tack för all fin respons på passen så här långt! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

core pass

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

core pass

Write A Comment

Close