Powerwalk 59

Bra musik hjälper dig med träningsmotivationen

Varsågod, här kommer en helt ny musiklista som passar perfekt för powerwalks, promenader eller löpning, i stan eller skogen. Du väljer. Musiklistan passar såklart lika bra till din hemmaträning eller träning på gymmet. Listan är som vanligt en timme lång och den här releasen innehåller bara nya låtar. Så på med ett par bra skor och ge dig ut. Nu är bästa tiden för uteträning!

POWERWALK 59 på Spotify

Här hittar du min senaste lista POWERWALK 59 by TRÄNING 40+ på Spotify.

Powerwalk 59

Kom igång med Powerwalk – 5 tips!

  1. Byt om – Om du byter om till träningskläder så ställer du in dig på att du ska träna och inte ”bara” gå en promenad. Du blir mer motiverad att ta i och jobba på ordentligt. Och ….du blir svettig när du powerwalkar.
  2. Logga din rundor och” tävla” mot dig själv. Använd en App som t.ex Runkeeper eller  Walkmeter,  pulsklocka eller din telefon för att se hur du förbättrar ditt resultat.
  3. Bra musik i hörlurarna peppar – om du gillar det. Kolla in mina PowerwalklistorDet finns snart 50 stycken att välja mellan.
  4. Powerwalka tillsammans med en träningskompis – om du gillar det. Det kan vara trevligt med sällskap och det är lättare att peppa varandra till att komma ut när man är två.
  5. Uppgradera din Powerwalk till stavgång När du blivit varm i kläderna kan du ta nästa steg och uppgradera din Powerwalk till Stavgång. Du lägger till ett par stavar och får en bra träning även för överkroppen samt ökad energiåtgång. Läs mer om fördelarna med Powerwalk här.
Powerwalk 59

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

Write A Comment

Close