powerwalk 42

Musik att träna till!

Här kommer POWERWALK 42, en helt ny och fräsch Spotifylista med träningsmusik! Om min förra lista POWERWALK 41 tog lite tid att få ihop så gick det desto snabbare nu. Jag tror att jag missade en del nya låtar som släpptes i början av året som Lady Gagas senaste Stupid Love t.ex. Sen har jag upptäckt några nya artister jag missat också, Smash into pieces t.e.x, som kommit ut med några nya låtar. Riktigt bra.

powerwalk 42

Spotifylista – Powerwalk 42

Musiklistan är 1 timme lång och innehåller mest nya låtar i en skön blandning. Så på med ett par bra skor och ge dig ut på en powerwalk, löprunda eller promenad.  Du hittar listan här: POWERWALK 42 by TRÄNING 40+

Powerwalk plus utegym

Spellistan passar bra till Powerwalks såklart men även till löpturen eller gymträningen. Just nu gillar jag att gå en kortare PW och sen ta en tur till utegymmet där jag kanske kör sex olika övningar på 2-3 reps. Så skönt att vara ute nu för det mesta.

powerwalk 42

Kom igång med Powerwalk  – här får du 5 bra tips!

Powerwalk är effektiv träning som passar de allra flesta. Powerwalk eller PW som det ofta förkortas är en raskare promenad där man går mer aktivt och även använder armarna genom att pendla med dem. Det är träning som ger bra resultat. Powerwalk förbättrar din kondition, ger dig muskler och bränner fett samtidigt som du får frisk luft och rensar hjärnan lite. Du ska gå med god hållning, sträcka på dig och spänna till coremuskelaturen lätt.

  1. Byt om!– Om du byter om till träningskläder så ställer du in dig på att du ska träna och inte ”bara” gå en promenad. Du blir mer motiverad att ta i och jobba på ordentligt. Och ….du blir svettig när du powerwalkar.
  2. Logga din rundor och” tävla” mot dig själv. Använd en App som t.ex Runkeeper eller  Walkmeter,  pulsklocka eller stoppuret i din telefon för att se hur du förbättrar ditt resultat.
  3. Bra musik i hörlurarna peppar – om du gillar det. Kolla in mina PowerwalklistorDet finns över 40 stycken att välja mellan.
  4. Powerwalka tillsammans med en träningskompis – om du gillar det. Det kan vara trevligt med sällskap och det är lättare att peppa varandra till att komma ut när man är två. Eller flera… Varför inte starta en Powerwalk grupp?
  5. Uppgradera din Powerwalk till stavgång.  När du blivit varm i kläderna kan du ta nästa steg och uppgradera din Powerwalk till Stavgång. Du lägger till ett par stavar och får en bra träning även för överkroppen samt ökad energiåtgång. Läs mer i mitt inlägg Stavgång är effektiv träning.

Läs mer i inlägget: 5 bra tips! Kom igång med Powerwalk

spotifylista

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

Write A Comment

Close