gruppträningspass

Såååå roligt! Ikväll var det premiär för mitt nya gruppträningspass Powergympa Tabata och det var jättekul att vara tillbaka i träningssalen, träffa alla gamla och nya deltagare och testa av mitt nya pass. Tidigare terminer har jag haft pass som Powergympa och Combat men den här terminen blir det alltså Tabata. Jag är jättenöjd och tyckte passet var kul och fungerade bra. Det är supereffektivt och hela kroppen tränas.

gruppträningspass

Det är alltid lite nervöst och spännande inför det första passet på terminen tycker jag. Hur kommer passet att mottagas, är det för jobbigt, för lätt, för krångligt, för enkelt. Kommer jag att komma ihåg allt…Men det är vansinnigt kul och givande att vara gruppträningsinstruktör. Det är bland det bästa jag gjort i mitt liv. Love it.

gruppträningspass

Det här är mitt nya gruppträningspass

Ett svettigt och roligt helkroppspass med fokus på styrka där vi jobbar med gummiband och den egna kroppen i klassiska Tabata intervaller. 8 ronder med totalt 16 olika övningar för hela kroppen i intervaller där vi jobbar 20 sekunder och vilar 10 sekunder X 8 per rond. Uppvärmning med dans/gympa/boxning. Du bestämmer hur jobbigt det blir genom motstånd och intensitet i övningarna. Träningsvärk utlovas!

Hemmaträning med Tabata

Jag har fotat och filmat alla övningar i passet och hela passet med musik kommer så småningom här på bloggen. Det är perfekt för hemmaträning. Så håll utkik!

hemmaträning

Lite gulligt var det att min kollega Anneli köpt rosa minibands och lovade att de fanns på plats till mitt pass. Det gjorde de, låg så fint i en Victoria Secrets påse. Ha ha..

gruppträningspass g

Tips för gummiband

Om du inte har ett miniband eller vill ha mer motstånd i dina övningar kommer här ett tips. Använd en påsklämma. Sätt påsklämman på ditt vanliga gummiband så du får ett runt litet band. För mer motstånd sätt påsklämman precis under handtaget och använd bandet dubbelt, som två minibands.

hemmaträning

övningar på bloggen

Några av de övningar som finns med i Powergympa Tabata kan du se och få bra tips om här på bloggen. Du hittar bl.a. Plankan, Död insekt – med minibands och höftlyft med minibands. Tack alla som tränande med mig ikväll!

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close