spinning

För vem passar spinning?

Jag vågar nog påstå att spinning passar i princip alla. Du sitter på din egen cykel och anpassar själv motstånd och fart, vilket gör att både den erfarne vätternrundancyklisten och nybörjaren kan få ut det mesta och bästa av ett och samma pass! Spinning passar också särskilt bra för dig som har problem med höfter eller knän som t.ex artros och därför har svårt att jogga eller springa. Här får du upp pulsen ordentligt på ett skonsamt sätt, pumpar brosket och tränar även ben och rumpa effektivt.

spinning

Drop Dead live eller Online

Det här är ett av de pass jag leder ”live” på gymmet där jag är instruktör. Vi cyklar i takt till riktigt bra musik i ett koreograferat pass och hur jobbigt det blir avgör du helt själv, det beror på tempot du håller och framförallt hur mycket motstånd du lägger på.

Drop Dead är ett 45 minuter långt pass där jag peppar och coachar dig genom några backar, lite tempoväxlingar, en härlig raksträcka i högt tempo och en tuff tabata final bl.a. Totalt har vi 11 låtar inklusive uppvärmning framför oss i ett varierat och roligt pass i ett högt tempo. Du kan cykla hemma eller på gymmet och följa mig i din telefon eller padda. Direktlänk till passet.

Ett litet smakprov från passset

Här kan du se ett litet smakprov från cykelpasset med små snuttar från några av de låtar som är med.

Vad är RPM?

RPM står för Rounds Per Minute vilket betyder antal varv du trampar per minut. På skärmen kommer du att kunna se den rekommenderade takten för varje låt, och jag säger den också. Det är en rekommendation och en hjälp för att hålla rätt takt, har du ingen RPM mätare tittar du bara på mina trampor. Så det är absolut inget måste.

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du fler cykelpass, Tabata, dans och rörlighet och det populära passet Powergympa mfl pass för bara 99 kr/mån. Du kan se alla pass och träna så ofta du vill och kan.

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close