powergympa pass

Träna var du vill när du vill…

Nu hittar du ett helt nytt Powergympa pass med fokus på styrka, där vi jobbar med egen kroppsvikt i alla övningar utom en, där du använder ett gummiband med handtag eller hantlar. Det är mitt nionde Powergympa pass och är ett 25 minuter långt härligt men tufft pass som innehåller filmade övningar koordinerade till musik. Du hittar det på min Onlinekanal Träning 40+ ONLINE!

Alla kan vara med på mina pass!

Du väljer själv hur tufft det blir. Är någon låt eller övning för jobbig så hoppa över den just nu. Min målsättning är att alla skall kunna vara med på de allra flesta av mina pass. Det ska vara jobbigt och kul! Du jobbar efter din egen förmåga och utgångsläge, alla övningar går att förenkla om man inte riktigt orkar eller kan utföra en rörelse. Vi börjar med en kort uppvärmning, sen kör vi igenom hela kroppen. Du behöver: Matta, gummiband eller hantlar till armlåten.

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du allt från Tabata till dans , core och rörlighet och det populära passet Powergympa för bara 99 kr/mån.

Så här säger deltagarna!

Tusen tack för all fin respons på passen! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen.

powergympa

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close