friskvårdsbidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag – erbjudande för Träning 40+ läsare!

Har du pengar kvar att använda på ditt friskvårdsbidrag för 2018? Du hinner fortfarande… Här kommer mitt bästa tips innan året är slut! Satsa på en grym träningsapp.

Skatteverkets nya regler

Många har förmånen att av sin arbetsgivare få pengar avsatta till friskvård. Det kan fungera på olika sätt, du kan betala och få ersättning mot kvitto, använda en app som t.ex. Benify eller så får du kanske friskvårdscheckar. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller för just dig. Hur som helst är detta en förmån jag tycker att du ska ta tillvara. Jag vet att många tyvärr inte utnyttjar sitt friskvårdsbidrag utan det ”brinner inne”. Summan du har att använda till friskvård brukar ligga på ca 1000 – 3000 kr per år.

friskvårdsbidrag

Träningsappen PT Online

PT Online är en fantastisk träningsapp med övningar du kan göra hemma eller på gymet. Eller tom på kontoret. Passar både dig som inte är så träningsvan som dig som tränar regelbundet. Jag använder själv ofta PT Online i min egen träning eftersom övningarna funkar bra för mig och mina behov..

Erbjudande endast för Träning 40+ läsare

Köp appen PT Online innan året är slut för 699 kr/ år dvs  bara 59kr/ mån. Läs mer och beställ.

Helt utan bindningstid

Medlemskapet gäller från det datum du registrerar dig som användare och avslutas automatiskt efter 12 månader om du inte själv aktivt väljer att fortsätta.

Så funkar det…

Enligt Skatteverkets senaste regler är träningsappar godkända som skattefri friskvårdsförmån.  När du har registrerat och betalt PT ONLINE får du ett kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.

pt online

För vem passar PT Online?

PT Online passar de allra flesta eftersom övningarna är enkla att förstå och enkelt kan anpassas. En del av övningarna är tuffa men du får förslag efter det mål du valt och den nivå du angett. Nybörjare, medel eller van. Och du vet väl att träning ska vara kul!

Filmade övningar

Här hittar du över 700 filmade övningar där du använder den egna kroppen, gummiband eller fria vikter. Och det är så jag allra helst tränar. Här finns massor av inspiration. Du väljer hur ofta och hur tufft du vill träna. Vill du bygga muskler, bli mer rörlig eller bara ha bra funktionalitet i vardagen?

Vad kan jag använda mitt friskvårdsbidrag till?

Du kan använda det till träning i olika former, massage, floating, PT, kostrådgivning, träningsappar mm.

Write A Comment

Close