topphälsa

topphälsaDet blir en dag på stranden

I morse vaknade jag upp till en solig dag på Playitas där jag just nu är på träningsresa med Topphälsa. Jag började dagen med ett Balance pass – ett pass inspirerat av Tai chi och yoga, alltså stretch och andning i lugnt tempo. Skönt och välbehövligt.

topphälsa

topphälsa

topphälsa

Utflykt till Morro Jable

Sen hängde jag med på en utflykt till en av grannstäderna, Morro Jable som har en flera mil lång vit sandstrand och turkost vatten. Och en hel del shopping. Skönt med lite miljöombyte och en träningsfri dag. I Morro Jable blev det sol och bad i havet – helt underbart och inte alls så kallt som jag trodde. På stranden kan man tydligen också vara helt naken om man vill….upptäckte vi.

topphälsa

topphälsa

Calamares till lunch

Till lunch blev det calamares, pommes frites och en stor öl. Ha ha, jag tycker att det smakar så bra på en strandbar vid havet men är inget jag skulle äta hemma. Men som sagt här blir jag sugen på salt, fett och kolhydrater. Tänker att min kropp säkert behöver det just nu. Det är jobbigt att bada…

topphälsa

Susanne Gunnarsson – Starkast och bäst!

Igår kväll var jag på Topphälsa föreläsning med kanotisten Susanne Gunnarsson. Och det var så bra! Hon berättade om sitt liv, sin träning sin motivation och vad som hände med henne när hon lagt karriären på hyllan. Ärligt, rakt och peppande.

ALLA föreläsare här på Playitas har varit så bra, de bjuder verkligen på sig själva och ger verkligen något lite extra till vår, i sammanhanget, lilla grupp deltagare. Det jag gillar är att det de säger känns så ärligt, livet är inte alltid på topp och saker händer – men du kan själv välja attityd och hur du förhåller dig till det som sker. Eller hur! Susanne berättade bl.a. om sitt ”mantra” Jag är starkast, jag är bäst. Som hon upprepade dagligen för sig själv under en period och som tog henne till de framgångar hon så väl förtjänar.

topphälsa

topphälsa

Topphälsa på Playitas

Jag har också varit på gruppträning med Susanne, passet hette Control your body och var ett tufft och roligt cirkelpass.  Men fick jag önska skulle jag vilja ha paddling på schemat med Susanne, det vore riktigt grymt, men funkar nog inte på Playitas tyvärr. Läs mer om min träningsresa med Topphälsa på Playitas i inlägget från i förrgår.

Save

Save

Save

Save

1 Comment

  1. Visst är det inspirerande att vara på träningsresa!! Har varit med springtime i både Portugal och Turkiet och älskar det. Playitas är däremot oupptäckt. Skulle vara kul att komma dit också!

Write A Comment

Close