powerwalk 64

Ny musiklista för pepp och motivation i din träning

Varsågod, här kommer en helt ny musiklista som passar perfekt för powerwalks, promenader eller löpning. Musiklistan passar såklart lika bra till din hemmaträning eller träning på gymmet. Listan är som vanligt en timme lång och den här releasen får det att rycka lite i benen och kanske till och med lägga in några löpintervaller. Gillar du mina musiklistor och att träna hemma så ska du absolut kolla in min Onlinekanal där du kan träna tillsammans med mig i koordinerade pass till bästa musiken!

POWERWALK 64 på Spotify

Här hittar du min senaste musiklista POWERWALK 64 by TRÄNING 40+ på Spotify

Uppgradera din promenad till Powerwalk

Powerwalk eller PW som det ofta förkortas är en raskare promenad där man går mer aktivt och även använder armarna genom att pendla med dem. Det är effektiv träning som ger bra resultat. Powerwalk förbättrar din kondition, ger dig muskler och bränner fett samtidigt som du får frisk luft och rensar hjärnan lite. Du ska gå med god hållning, sträcka på dig och spänna till coremuskelaturen lätt. HÄR hittar du mina bästa tips!

powerwalk 64

Kom igång med löpning

Jag powerwalkar gärna och ofta men löpning har aldrig riktigt tillhört min favoritmotion. Men det är kul och givande att utvecklas. Man behöver faktiskt inte springa varken långt eller snabbt om man inte vill. För mig passar det bra att lägga in lite kortare joggingintervaller i min powerwalk ibland. Här  hittar du mina bästa tips för att komma igång lugnt med löpning!

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till dig som läser Träning 40+. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…… Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under  rubriken SPOTIFY Musiklistor

Write A Comment

Close