smoothie

Boosta din smoothie lite extra för mer energi i vintermörkret. En smoothie är ett enkelt och gott sätt att få i dig lite mer näring, mineraler och vitaminer. Drick den till frukost om du har bråttom och inte hinner med en ordentlig frukost, vilket absolut är att rekommendera annars, eller som ett mellanmål. Drick den före eller efter träning. Helt perfekt!

smoothieGrön, gul eller röd SMOOTHIE

Här får du tre av mina superrecept på boostad smoothie. En GUL smoothie med citron och mango boostad med ingefära och baobabpulver. En RÖD smoothie med hallon boostad med rödbetspulver och en GRÖN smoothie med päron, kiwi och avocado boostad med Super green pulver

smoothie

smoothie

smoothie

smoothie

GUL –  Citron & Mangosmoothie boostad med ingefära & Baobab

  • Banan
  • Fryst mango
  • Rivet skal av citron
  • Färsk ingefära
  • Turkisk yoghurt
  • Apelsinjuice
  • Mjölk (valfri)
  • Baobab pulver

smoothie

smoothie

smoothie

RÖD –  hallonsmoothie boostad med rödbeta

Läs om hur rödbeta kan höja prestationsförmågan i mitt tidigare inlägg.

smoothie

smoothie

smoothie

GRÖN – Päronsmoothie boostad med super greens

Så här gör du

Jag har inte angett några mått för ingredienserna ovan. Recepten är tänkta som inspiration och du tar helt enkelt det du har hemma och provar dig fram till den konsistens och smak som du gillar. Släng alla ingredienserna i en mixer och kör på full hastighet tills smoothien är helt slät, blir den för tjock späd med ytterligare vätska, juice eller valfri mjölk. Blir den för tunn prova att frysa fler ingredienser till nästa gång. Häll upp i fina glas och drick med det samma.

smoothie

Att äta färgglatt

Egentligen är det bara en enda sak du behöver ha koll på för att få i dig dina dagliga vitaminer, mineraler och antioxidanter, det är att äta färgglatt. Ät så färgrika livsmedel som möjligt och variera dig. Försök att få med ett helt spektrum av färger i din kost. Tänk på regnbågen. Om du tycker det är svårt att få i dig ca 500 gr grönt och frukt per dag som är den rekomenderad dosen, så kan du ”fuska” med pulver som Super Booster v.1.0 Greens med 30 olika ingredienser.

2 Kommentarer

 1. Vilka härliga recept och tips du har på din sida!!! Blir så inspirerad!!! Har också testat smoothies – men tröttnar tyvärr … det får bli en smoothie till lunch idag!!!

  • admin Svara

   Tack Annika! 💕 smoothie drickandet går lite i perioder här med.

Skriv en kommentar

Close