tabata med redskap

Nytt pass på min Onlinekanal

Nu hittar du ett ganska tufft Tabata pass med redskap på Träning 40+ Online. I passet använder jag en skivstång (10 kg) men det går precis lika bra med hantlar. Sen använder jag ett miniband och ett gummiband med handtag, har du inte dessa redskap kan du köra utan. En matta är skönt att ha.

Tabata med redskap

Vi börjar med 10 min uppvärmning. Jag har en step bräda och kör lite basic step, om du inte har en bräda så gör du uppvärmningen utan (eller hoppar över den).

Efter det följer 40 minuter Tabata. 8 ronder där vi jobbar 20 sek, vilar 10 se osv… när vi gjort det 8 gånger har vi gjort 1 rond, då vilar vi 1 min innan vi börjar med nästa rond.

tabata med redskap

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du allt från Tabata till dans och rörlighet och det populära passet Powergympa för bara 99 kr/mån.

Så här säger deltagarna!

Tusen tack för all fin respons på passen! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen.

powergympa

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Write A Comment

Close