powergympa

Nytt gympapass för hemmaträning!

Nu finns det ytterligare ett helt nytt Powergympa pass på TRÄNING 40+ ONLINE – Hemmaträning! Powergympa är ett härligt helkroppskoncept som passar de flesta. Det här passet består av stående uppvärmning följt av stående och liggande styrka med gummiband och miniband. Enkel koordination med fokus på rörelseglädje och där övningarna går att anpassa till enklare eller mer utmanande. På ett medeljobbigt sätt går vi igenom hela kroppen till riktigt bra musik. Jag peppar och förklarar tydligt hur du gör de olika övningarna.

De redskap du behöver är ett gummiband med handtag och ett miniband. Passet är 25 minuter långt och innehåller sex låtar med olika koreografi.

  1. Stående uppvärmning
  2. Stående ben och rumpa- gummiband (eller miniband)
  3. Stående bröst, armar och axlar-gummiband (eller hantlar)
  4. Liggande mage
  5. Liggande rumpa – miniband
  6. Liggande rygg

Här kan du se ett litet smakprov från passet

Så får du tillgång till passet

Du hittar passet på Boon.tv/traning40 och det kostar 99 kr för enbart detta pass, då kan du se det och träna till det så många gånger du vill. Eller så betalar du 199 kr/mån och får tillgång till ALLA passs på kanalen, som du alltså kan se och träna till så ofta du vill och när du vill (nya pass kommer varje månad).

Ingen bindningstid!

Med TRÄNING 40+ ONLINE är du medlem så länge det passar dig, det är ingen bindningstid! Du väljer själv när du vill avsluta. Du väljer om du vill ha tillgång till allt material eller ett enstaka pass eller föreläsning. Jag planerar också för kommande föreläsningar om ämnen som t.ex. kost, hälsa, träning och klimakteriet. Även LIVE sändningar och olika utmaningar/Challenges står på listan.

Träning 40+ online hemmaträning

Vad tycker deltagarna?

Tusen tack för all fin respons på passen så här långt! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen och ännu fler pass är på gång.

powergympa

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Skriv en kommentar

Close