Träna var du vill när du vill…

Nu hittar du ett helt nytt Powergympa pass med fokus på styrka och med mycket attityd på Träning 40+ Online – Höstboosten. Det är ett 40 minuter långt superhärligt pass som innehåller filmade övningar koordinerade till musik.

Här kan du se ett litet smakprov från passet

Alla kan vara med

Du väljer själv hur tufft det blir. Är någon låt eller övning för jobbig så hoppa över den just nu. Min målsättning är att alla skall kunna vara med på det här passet. Det ska vara jobbigt och kul! Du jobbar efter din egen förmåga och utgångsläge, alla övningar går att förenkla om man inte riktigt orkar eller kan utföra en rörelse. Vi börjar med en kort uppvärmning, sen kör vi igenom hela kroppen, det är ganska mycket armar i det här passet…. Du behöver: Matta, gummiband, och ett miniband till en övning, men den funkar utan också.

Passet ingår i Höstboosten

Det här är det sjunde Powergympapasset som du hittar min online kanal och det ingår såklart även i HÖSTBOOSTEN!  som du kan delta i hela hösten från september – november. Du kan börja när som helst. Nya pass, utmaningar, recept och tips läggs upp varje vecka, och du betalar månadsvis. Så häng med du också!

Så här får du tillgång till Powergympa och Höstboosten!

Häng med och delta i Träning 40+ Höstboosten och få hjälp med att komma igång och hålla i träning och kost under hela hösten, tillsammans med mig och andra deltagare online! Det kostar endast 199 kr/mån och du får dessutom ett lyxigt välkomstkit från Pureness värt 387 kr när du anmäler dig. Klart att du ska vara med!

Du får en lyxig välkomsgåva från Pureness till ett värde av 387 kr!

När du anmäler dig till HÖSTBOOSTEN och Träning 40+ Online får du som medlem en välkomstgåva med kosttillskott från Pureness som boostar ditt immunförsvar lite extra i höstmörkret. Värdet är 387 kr! (ordinarie pris) HÄR kan du läsa mer om vad de här kosttillskotten är bra för.

Du får tre burkar i ordinarie storlek med 60 kapslar i varje burk av:

  • Premium D-vitamin
  • Trippel Magnesium
  • Trippel Zink

Så här anmäler du dig till Höstboosten!

Du signar upp på Boon.tv/traning40 Tryck på ”JOIN” och följ instruktionerna. Ange ditt namn, mail och ett lösenord. Du betalar med kort via den säkra betallösningen Stripe.

Det är ingen bindningstid och du kan när som helst själv avsluta ditt medlemskap i din profil. OBS! För dig som redan är medlem på Träning 40+ ingår Höstboosten redan i ditt medlemskap!

Write A Comment

Close