Nytt pass på Träning 40+ Online

Nu finns ett helt nytt pass att träna till när du vill på min onlinekanal. Det är ett ganska tufft helkroppspass med lite extra fokus på armar och bål. Passet tar 20 minuter, vill du så vilar du ett par minuter och kör ett varv till så har du tränat i 40 minuter. Hur jobbigt det blir beror på hur tung kettlebell/hantel du använder och hur högt tempo du jobbar i. Alla kan vara med.

Behöver jag några redskap?

Du behöver en kettlebell eler en tyngre hantel och en matta. Jag har 8 kg både på min kettlebell (KB) och min hantel.

2 minuters ronder

Vi jobbar i 2 minuter och vilar 30 sekunder innan vi börjar nästa övning.

Det är totalt 8 ronder. Ibland är det samma övning vi gör i hela ronden, och ibland är det två olika. När du gjort alla övningarna vilar du ett par minuter och sen kör du ett varv till.

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du allt från Tabata till dans och rörlighet och det populära passet Powergympa för bara 99 kr/mån.

Så här säger deltagarna!

Tusen tack för all fin respons på passen! Som medlem kan man betygsätta passen på en skala mellan 1-5 stjärnor, och lämna en kommentar om man vill. Det är så roligt att ni gillar passen.

powergympa

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

Skriv en kommentar

Close