hiit

hemmaträning när den är som bäst!

Nu hittar du ytterligare ett HIIT pass på min träningskanal. Vi jobbar med en kettlebell och en hantel i fyra övningar. HIIT är en förkortning av engelskans High Intensity Intervall Training, alltså högintensiv intervallträning MEN du tränar naturligtvis i ditt eget tempo. Därför blir det här passet precist så tufft som DU vill. Du hittar passet på min Onlinekanal Träning 40+ ONLINE! där du tränar tillsammans med mig. Du kan såklart köra passet helt själv om du vill. På med bra musik och använd en timer.

hiit

HIIT – No limit

HIIT – No limit är ett 30 minuter långt effektivt och snabbt pass, det blir inte mycket vila! Det är 4 olika övningar och vi jobbar 45 sekunder och vilar 15 sekunder X 6 = 1 rond (övning). Vila 45 sekunder sen kör vi övning 2 osv.

Du kan variera vikt om du har flera kettlebell eller använda hantlar med valfri vikt i någon eller alla övningar. Kom ihåg att tänka på tekniken och jobba i ditt eget tempo.

Träning 40+ Online med massor av träning, tips och pepp!

Tycker du att passet verkar kul och att onlineträning är något för dig så kolla in min träningskanal online. Där finns över 40 st inspelade gruppträningspass att välja mellan, och nya pass tillkommer. Här hittar du allt från Tabata till dans , core och rörlighet och det populära passet Powergympa för bara 99 kr/mån.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner22.jpg

Alla kan vara med på mina pass!

Du väljer själv hur tufft det blir. Är någon låt eller övning för jobbig så hoppa över den just nu. Min målsättning är att alla skall kunna vara med på de allra flesta av mina pass. Det ska vara jobbigt och kul! Du jobbar efter din egen förmåga och utgångsläge, alla övningar går att förenkla om man inte riktigt orkar eller kan utföra en rörelse, jag visar hur.

FAQ och mer information om Träning 40+ ONLINE!

Har du frågor eller funderingar kring hur Träning 40+ Online – hemmaträning fungerar så kolla in informationen HÄR där jag sammanställt de vanligaste frågorna mm. Har du fortfarande frågor eller undrar något om onlinekanalen så kontakta mig via mail (info finns via länken ovan).

2 Comments

Write A Comment

Close