dansinspirerad

This is emergency!

Såg du Icona Pop i lördags i ”Så mycket bättre” de har gjort en massa bra låtar bl.a. I love it, All night och  Emergency. Hur bra som helst! Jag har haft flera av Icona Pops låtar på mina gruppträningspass genom åren och kom på att jag inte delat dem på bloggen. Nu när jag hörde låten Emergency igen blev jag så inspirerad och letade rätt på videon. Perfekt för hemmaträning.

dansinspirerad dansinspirerad

Hemmaträning med Powerdance

So shake that ass! Här är min egen koreografi till Emergency där jag blandar traditionella gympamoves med boxning, lite cowboy galopp, charlestone och bollywood. Ungefär så crazy som det låter ha ha. Jag hade väldigt kul när jag gjorde koreografin och det hade vi även på passen när vi tränade till låten. Filmen är från december 2015 alltså precis 3 år sedan.

Idag är jag lite stelare pga min höftartros i vänster höft så dans och gympa är inget jag fixar längre tyvärr, tråkigt för det är ju sjukt kul och grym träning. Saknar. Jag har ersatt  dansinspirerad träningen med spinning och styrketräning som är snällare för höften, och nästan är lika kul.

I´m hot and I´m dancing – Icona Pop

Här hittar du låten Emergency med Icona Pop på Spotify.

Mer dansinspirerad träning

Gillar du dansinspirerad cardioträning. Här hittar du fler träningsvideor att ”dansa” loss till.. du får ett litet minipass om du lägger ihop dem.  Eller kör dem som uppvärmning innan styrketräning.

Powerdance – Bomba med salsasteg och magpump

Let´s celebrate med V steg, cha cha, och street dance

Uppvärmning 3 låtar 10 minuter dansinspirerat

Mera träning….

Du hittar mer information om träningsvideor ovan och  alla mina träningsvideor och övningar under kategorin ”Workout stories”  eller under bilden/länken ÖVNINGAR  ovan. Massor av tips för hemmaträning bl.a, Coreövningar, övningar med gummiband, Superset med skivstång, Combat.

Write A Comment

Close