Träningsresa för alla på Gran Canaria! 

Jag är så glad att äntligen kunna presentera min måbra- och träningsresa! Häng med mig Lena Larje /Träning 40+ på en härlig vecka i San Agustín på Gran Canaria. Du får massor av effektiv och rolig träning, inspirerande föreläsningar, sol och bad, utflykt, pepp och energi och kommer hem igen med fulladdade batterier. Resan passar lika bra för dig som är en glad vardagsmotionär som för dig som är vältränad 40-plus.

blogg

Massor av härlig gruppträning!

Fokus ligger på gruppträning och du deltar så mycket du vill och känner för. Alla kan vara med! Både nybörjare och mer träningsvana. Åk ensam eller med din partner eller ta med hela familjen eller tjejgänget.

Gympa, Coore, Booty, Vattengympa och mycket mer…

Under veckan kommer du att ha möjlighet att vara med på upp till fyra träningspass per dag. Träningspassen fokuserar på rörelseglädje, det blir svettigt och kul! Tufft om du vill. Varierat absolut. Allt från sköna morgonpromenader längs med stranden, yoga och vattengympa i poolen till tuffa HIIT och Corepass, Cirkelträning och Booty work till dansinspirerad gympa. Och mycket mer. Grym musik inspirerar och får dig att orka lite till. All träning kör vi såklart utomhus i det härliga vädret som ger dig en extra energiboost!

träningsresa

träningsresa

träningsresa

Om Träning 40+

Om du följer Träning 40+så vet du att jag vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må sitt bästa. Jag är Lena Larje och är hälsocoach, licensierad kostrådgivare och gruppträningsinstruktör; licensierad i flera olika träningsformer. Några av mina övningar hittar du här.

protein

En fulladdad vecka i samarbete med Welltours

Veckan bjuder på varierad träning som fungerar för de flesta, jag kommer att stå för de flesta passen och dessa varvas med träningspass från Welltours instruktör Andreas Törnstrand samt mjuk yoga från Welltours Tamara Miranda. Andreas har en tidigare elitidrottskarriär med utlands-sejourer i Norge och Schweiz, och är nu fokuserad på att hjälpa resenärer med sin fysik, både med träningsaktiviteter men också med massagebehandlingar.

träningsresa

Allt det här ingår i Träning 40+ måbra- och träningsresa:

 • Flyg t/r från Stockholm till Las Palmas 18 September retur 25 September
 • Transfer t/r flygplats i Las Palmas
 • Del i dubbelrum/bungalow (enkelrumstillägg tillkommer)
 • Frukostbuffé på närliggande hotell
 • Träningspass 3-4/dag
 • Halvdagsutflykt till Agaete
 • Inspirationsföreläsningar
 • Mingelkväll med tapas och sangría
 • Massagebehandlingar till rabatterade priser
 • Lyxig Goodiebag med fina produkter och en massa överraskningar!

träningsresa

träningsresa

Lyssna på intressanta föreläsningar

Under tre tillfällen kommer jag att hålla intressanta och inspirerande föreläsningar där jag  delar med mig av min kunskap  inom kost, hälsa och träning. Ämnen blir t.ex.

 • ”Varför ska jag träna – Hur ska jag träna”
 • ”Myt eller sanning – 10 påståenden om kost och hälsa”
 • ”Klimakteriet – Alla kvinnor kommer i klimakteriet”

Utflykt med avsmakning och lunch!

För att vila kroppen lite åker gruppen tillsammans i chartrad buss till den lummiga och frodiga orten Agaete där vi finner Europas enda kaffeplantager. Gården vi besöker odlar egna kaffeplantor, skördar bönorna, rostar och gör eget kaffe från start till mål. På gården finner vi även druvodlingar som de gör prisbelönt vin på. Vid besöket får vi en guidad rundtur som avslutas med höjdpunkten, avsmakningen. I samband med besöket kommer vi även att bjudas på en lätt lunch och möjligheten att handla deras egna produkter i den egna handelsboden innan vi tar plats på bussen igen. Finns tid över så passar vi på att ta bilder någonstans på vägen! Utlfykten ingår i resans pris.

träningsresa

Boende, pooler och restauranger

Under veckan bor hela gruppen på ett mysigt bungalow-område där man bor i delat sovrum i bungalow som bl.a. har eget kök för självhushåll. Området är grönt och lummigt och det är kort promenadavstånd till en av de tre poolerna som finns att tillgå. Vill du inte ligga vid poolen så ligger stranden på ca 5 minuters gångavstånd.

På området finns restaurang, matbutik, hårfrisör, tennisbana m.m. och ligger ca 7 min ifrån centrum där än fler restauranger finns att välja på. Frukosten som ingår erbjuds med kort gångavstånd från området till ett närliggande hotell där en härlig frukostbuffé finns för alla smaker och behov.

träningsresa

Pris och bokning MåBra- och Träningsresa

Kostnaden för MåBra- och träningsresa 18-25 september 2019, hela paketet med dess innehåll samt socialt umgänge:

11 395 kr*

*Med förbehåll för valuta förändring samt vid förändringar av flygskatter etc.

Villkor samt övriga önskemål om tillägg görs i samband med bokning. Skicka in din intresseanmälan så hjälper Welltours dig vidare med bokningen! Klicka på länken nedan för att läsa mer om resan och hur du bokar den.

Vi ses på Gran Canaria! Kram Lena

Write A Comment

Close