träningsresa

MåBra och träningsresa 18-25 september – träningsresa för alla

Du följer väl med på min måbra- och träningsresa till kanarieöarna i höst?  Häng med mig Lena Larje /Träning 40+ på en härlig vecka i San Agustín på Gran Canaria. Du får massor av effektiv och rolig träning, inspirerande föreläsningar, sol och bad, utflykt, pepp och energi och kommer hem igen med fulladdade batterier. Resan passar lika bra för dig som är en glad vardagsmotionär som för dig som vill komma igång med din träning, som för dig som kanske redan är en vältränad 40-plus. Alla kan vara med, passen kan anpassas och du väljer själv vad du vill delta på.

träningsresa

Det finns några platser kvar

Vi kommer att bli 10 – 30 personer på resan. Du kan välja mellan att åka från Stockholm – Arlanda eller Göteborg – Landvetter. Just nu håller jag på med att fixa våra goodiebags, och kan hinta om att de kommer att bli välfyllda med bl.a. kosttillskott och träningsredskap.

blogg

Massor av härlig gruppträning!

Fokus för resan ligger på gruppträning och du deltar så mycket du vill och känner för. Alla kan vara med! Både nybörjare och mer träningsvana. Åk ensam eller med din partner eller ta med hela familjen eller tjejgänget.

Gympa, Coore, Booty, Vattengympa och mycket mer…

Under veckan kommer du att ha möjlighet att vara med på upp till fyra träningspass per dag. Träningspassen fokuserar på rörelseglädje, det blir svettigt och kul! Tufft om du vill. Varierat absolut. Allt från sköna morgonpromenader längs med stranden, yoga och vattengympa i poolen till tuffa HIIT och Corepass, Cirkelträning och Booty work till dansinspirerad gympa. Och mycket mer. Grym musik inspirerar och får dig att orka lite till. All träning kör vi såklart utomhus i det härliga vädret som ger dig en extra energiboost!

träningsresa

Om Träning 40+

Om du följer Träning 40+ så vet du att jag vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må sitt bästa. Jag är Lena Larje och är hälsocoach, licensierad kostrådgivare och gruppträningsinstruktör; licensierad i flera olika träningsformer. Några av mina övningar hittar du här.

protein

En fulladdad vecka i samarbete med Welltours

Veckan bjuder på varierad träning som fungerar för de flesta, jag kommer att stå för de flesta passen och dessa varvas med träningspass från Welltours instruktör Andreas Törnstrand samt mjuk yoga från Welltours Tamara Miranda. Andreas har en tidigare elitidrottskarriär med utlands-sejourer i Norge och Schweiz, och är nu fokuserad på att hjälpa resenärer med sin fysik, både med träningsaktiviteter men också med massagebehandlingar.

träningsresa

Allt det här ingår i Måbra och träningsresan

 • Flyg t/r från Stockholm eller Göteborg till Las Palmas 18 September retur 25 September
 • Transfer t/r flygplats i Las Palmas
 • Del i dubbelrum/bungalow (enkelrumstillägg tillkommer)
 • Frukostbuffé på närliggande hotell
 • Träningspass 3-4/dag
 • Halvdagsutflykt till Agaete
 • Inspirationsföreläsningar
 • Mingelkväll med tapas och sangría
 • Massagebehandlingar till rabatterade priser
 • Lyxig Goodiebag med fina produkter och en massa överraskningar!

träningsresa

träningsresa

Lyssna på intressanta föreläsningar

Under tre tillfällen kommer jag att hålla intressanta och inspirerande föreläsningar där jag  delar med mig av min kunskap  inom kost, hälsa och träning. Ämnen blir t.ex.

 • ”Varför ska jag träna – Hur ska jag träna”
 • ”Myt eller sanning – 10 påståenden om kost och hälsa”
 • ”Klimakteriet – Alla kvinnor kommer i klimakteriet”

Utflykt med avsmakning och lunch!

För att vila kroppen lite åker gruppen tillsammans i chartrad buss till den lummiga och frodiga orten Agaete där vi finner Europas enda kaffeplantager. Gården vi besöker odlar egna kaffeplantor, skördar bönorna, rostar och gör eget kaffe från start till mål. På gården finner vi även druvodlingar som de gör prisbelönt vin på. Vid besöket får vi en guidad rundtur som avslutas med höjdpunkten, avsmakningen. I samband med besöket kommer vi även att bjudas på en lätt lunch och möjligheten att handla deras egna produkter i den egna handelsboden innan vi tar plats på bussen igen. Finns tid över så passar vi på att ta bilder någonstans på vägen! Utlfykten ingår i resans pris.

träningsresa

Boende, pooler och restauranger

Under veckan bor hela gruppen på ett mysigt bungalow-område där man bor i delat sovrum i bungalow som bl.a. har eget kök för självhushåll. Området är grönt och lummigt och det är kort promenadavstånd till en av de tre poolerna som finns att tillgå. Vill du inte ligga vid poolen så ligger stranden på ca 5 minuters gångavstånd.

På området finns restaurang, matbutik, hårfrisör, tennisbana m.m. och ligger ca 7 min ifrån centrum där än fler restauranger finns att välja på. Frukosten som ingår erbjuds med kort gångavstånd från området till ett närliggande hotell där en härlig frukostbuffé finns för alla smaker och behov.

träningsresa

Pris och bokning MåBra- och Träningsresa

Kostnaden för MåBra- och träningsresa 18-25 september 2019, hela paketet med dess innehåll samt socialt umgänge:

11 395 kr*

*Med förbehåll för valuta förändring samt vid förändringar av flygskatter etc.

Villkor samt övriga önskemål om tillägg görs i samband med bokning. Skicka in din intresseanmälan så hjälper Welltours dig vidare med bokningen! Klicka på länken nedan för att läsa mer om resan och hur du bokar den.

Har du frågor eller funderingar kring resan hör av dig till mig eller Welltours.

Vi ses på Gran Canaria! Kram Lena

3 Comments

 1. Eva Jacobsson Reply

  Hej! Jag är väldigt intresserad av att följa med – låter helkul! Har en liten fundering som jag inte fått bra svar på av Welltours. De har ingen resegaranti hos Kammarkollegiet – vad händer vid en eventuell konkurs?

  • admin Reply

   Hej Eva, jag kollar med Welltours vad som gäller. Bra att du frågar. Hälsningar Lena

 2. admin Reply

  Hej Eva, jag vet att du redan har fått ett svar av Welltours men jag svarar här om någon annan har samma fundering. Så här säger Welltours: Vi är ett spanskt företag och kan därför inte anmäla oss hos Kammarkollegiet, men du kan vara lugn, vi garanterar full återbetalning om avbokning av resan skulle ske av OSS. Och då vi flyger med Ving så har vi deras garanti för flyget.

Write A Comment

Close