En lite lugnare musiklista

Varsågod, här kommer en helt ny musiklista som passar perfekt för powerwalks eller promenader. Eller varför inte till din hemmaträning. Listan är som vanligt en timme lång och den här oktober releasen innehåller nya låtar med lite mer laidback känsla. Så på med ett par bra skor och ge dig ut bland höstlöven.

POWERWALK 52 på Spotify

Du hittar min senaste musiklista POWERWALK 52 by TRÄNING 40+ på Spotify.

Powerwalk eller promenad?

Du väljer. Ibland är det en promenad vi behöver…. för att koppla av och hitta lite lugn i kroppen. Att bara njutningsgå. Ibland vill vi ha ett högre tempo och bli lite svettiga. Powerwalk eller PW som det ofta förkortas är en raskare promenad där man går mer aktivt och även använder armarna genom att pendla med dem. Det är effektiv träning som ger bra resultat. Powerwalk förbättrar din kondition, ger dig muskler och bränner fett samtidigt som du får frisk luft och rensar hjärnan lite. Du ska gå med god hållning, sträcka på dig och spänna till coremuskelaturen lätt. HÄR hittar du mina bästa tips!

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

Write A Comment

Close