powerwalk 43

Ny musiklista

Ny fräsch musiklista perfekt för powerwalks, promenader eller löpning. Listan är som vanligt en timme lång och den här juni releasen innehåller ganska poppiga låter, som passar bra i sommarvärmen. Så på med ett par bra skor och ge dig ut i vår underbara natur. POWERWALK 43.

Hjälper dig att hålla takten

Jag gillar att lyssna på musik när jag powerwalkar eftersom det hjälper mig att hålla uppe tempot. Det är lätt att sakta ner farten lite och tappa hållningen under rundan. Jag tycker att musik med bra takt och tempo hjälper mig att gå på lite extra.

powerwalk 43

Rolling Stones och Lady Gaga

Rolling Stones har släppt en ny låt, Living in a Ghost Town, inspirerad av nuläget och vår sociala distansering, och Lady Gaga har precis släppt ett helt nytt album. Flera av låtarna är såklart med på listan Powerwalk 43. Jag gillar Lady Gaga och framförallt hennes musik. Den får mig alltid att vilja konstruera gympapass. Nu, på en gång! Jag ser koreografin framför mig utan att anstränga mig ett dugg… ha ha. Låten Alice t.ex. perfekt uppbygg med tydlig takt, vers, refräng, stick, brygga och låten ”bygger” bra. En uppvärmningslåt på gympa- eller danspasset.

Powerwalk 43 på Spotify

Du hittar min senaste lista POWERWALK 43 by TRÄNING 40+ på Spotify.

Musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina musiklistor här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

spotifylista

Write A Comment

Close