En sammanfattning av vad som varit mest intressant att läsa om under året som gått.

Träning, kvinnohälsa, motivation och lite utsida, allt med personlig touch är det som är mest intressant om min tolkning är rätt. Jag planerar nu för mer träningsinspiration med bl.a. en onlinekanal där du kan träna digitalt med mig och även ta del av föreläsningar om kost, hälsa, klimakteriet mm. OK listan då, här kommer de nio mest lästa inläggen på Instagram.

1 Listan toppas av inlägget om HEMMATRÄNING där jag visar 10 olika övningar att träna 1 min per övning. Du hittar övningarna på Instagram @traning40

2.  Följt av inlägget om att TRÄNA MED ARTROS och höftprotes. Hur ska man tänka och vilka kosttillskott kan fungera bra mot ledsmärta. Något jag även pratat om i ett inlägg på Ekoappen.

3. På tredjeplatsen ett mycket kommenterat inlägg om TRÄNINGSINKONTINENS. Det är många som är drabbade och vi behöver prata om det. Funkar knipövningar för alla och hur går en operation till.

4. På fjärde plats massor av grattis och ”grymt jobbat” kommentarer för inlägget om att jag lyckades göra en CHINS.  Tanken var att filma lite hur man kan träna teknik och styrka för att fixa Chins, men plötsligt så segade jag mig upp.

5. Femteplatsen har inlägget om TRÄNING 40+ där jag välkomnar både nya och tidigare läsare och berättar lite om kontot och bloggen.

6. På sjätteplats  MINA TOPP 5 TIPS – som ger belöning på utsidan. En sammanfattning av mitt avsnitt ”Vacker inifrån och ut” då jag medverkade i Klimakteriepodden och pratade om träningens inverkan på huden bl.a.

7. På Sjundeplats hittar du inlägget om hur du hittar och aktiverar dina INRE MAGMUSKLER och några effektiva övningar för att träna just inre magmuskler och bygga upp din bålstyrka.

8. Åttondeplatsen med en bild från Fuerteventura handlar om mina tankar och känslor om PANDEMIN och att jag under en period valde att inte leda gruppträningspass.

9. Det nionde och sista inlägget innehåller mer magövningar och min nybörjarguide med övningar som du kan göra på UTEGYM.

TACK för 2020. Nu laddar vi inför 2021. Kram Lena/Träning 40+

Write A Comment

Close