sthlmheartbeatsthlmheartbeat

I helgen var jag i Stockholm på STHLMheartbeat  ett event för Influencers och företag inom träning, hälsa och aktiv livsstil. Det var så kul att träffa flera av mina bloggkollegor i nätverket Everyday Stories och att mingla runt bland utställare och delta på olika inspirerande gruppträningspass. Eventet arrangerades på Fotografiska och det var faktiskt första gången jag besökte museet. På bilden: Karin Fitnessochhalsa.se och Emmi Explorista.se – Emmi får ögonbrynen fixade och färgade av Depend 😉

sthlmheartbeat

Kompressionsstrumpor hos Apotek Hjärtat

Bland ett femtontal utställare fanns Apotek Hjärtat är på plats och vi fick prova ut ett par kompressionsstrumpor i montern.  Tillsammans med Sotiris Danos leg. Naprapat från Ergosport of Sweden presenterade de  workshopen Feet First där vi fick lära oss hur vi bäst kan ta hand om våra fötter, vikten av en vältränad fot och tips på bra vardagsövningar inför den kommande löpsäsongen. Är det någon skillnad på  kompressionsstrumpor och stödstrumpor? Läs mitt tidigare inlägg Kompressionsstrumpor VS stödstrumpor

sthlmheartbeatsthlmheartbeat

Elvie bäckenbottenträning

Janessa Clark  är pilatesinstruktör och gav oss en liten språklektion när hon på engelska presenterade ett mini pilates pass och berättade om produkten Elvie.  En supersmart liten grej som hjälper dig att träna din bäckenbotten med hjälp av en app som ger dig feedback direkt på om du gör dina övningar rätt, om du slappnar av mellan knipen och hur hårt du spänner till bäckenbotten muskulaturen. Jag hoppas få möjlighet att testa Elvie och berätta mer om hur du kan träna din bäckenbotten med hjälp av denna smarta pryl.

sthlmheartbeat

Under Armour – snyggaste träningskläderna

Ett märke som jag verkligen gillar när det kommer till träningskläder är Under Armour  med deras grymma passform och coola stil. Vi fick en  sneakpeakpå märkets höstkollektion både för löpning och träning och den var riktigt fräsch och snygg. Jag fick dessutom  en fin svart Sport BH från Under Armour med mig hem. Jätteskön och snygg, banden går i kors i ryggen, på bilden väntar jag på att få använda både den och min nya cykel. Tightsen är också från Under Armour men från en tidigare kollektion.

sthlmheartbeat

 MiFú till Lunch

Man blir hungrig av att träna. Till lunch fick vi testa en helt ny produkt på marknaden. Mifu som är ett mjölkprotein och går att steka. Vi åt Mifun i en vegetarisk chili con carne med nachochips och gräddfil. Gott! Mifu smakar lite som mozarella och påminner lite om en större keso om jag ska jämföra med något. Kan användas istället för kött, kyckling, fisk i de flesta rätter. Till efterätt serverades smaskig havreyoughurt och granola med frukt och bär.

sthlmheartbeatsthlmheartbeatsthlmheartbeat

Gruppträningspass på STHLMheartbeat

De fanns flera spännande pass att prova på under dagen. Kanske inte helt optimala för mig med min höftartros och inte helt återställda axel tyvärr. Linus Johansson inledde dagen med Soma Move och en grym kropsskontroll, han höll även ett pass där deltagarna jobbade med sin fascia, dvs sin bindväv.

sthlmheartbeat

Norska Instagramtjärnan Jørgine Vasstrand, mer känd som @funkygine berättade om hur hon byggt sin verksamhet med 282 000 följare på Instagram. Jørgine körde också sitt första pass i Sverige! Och gav oss sitt eget koncept Funkyandfit som utmanar både styrka och kondition. Annorlunda och kul.  Med mycket skratt och svett. Vi avslutade med 5 minuter burpees i grupper om fyra. Gaaaah  tack Filippa Matkreation.se för bra teamwork 😉

sthlmheartbeatsthlmheartbeatSATS presenterade Barre Toning. Fredrik Söderberg med lång erfarenhet inom styrketräning och dans bjöd på funktionella och effektiva styrkeövningar med Barre-stången och hantlar som redskap.

sthlmheartbeatsthlmheartbeat

Gigantisk Goodiebag!

Med oss hem från STHLMheartbeat  fick vi en stooor goodiebag med massor av fina produkter som Granola från Risenta, nagellack och ögonbrynsfärg från Depend, Coldzyme mot förkylning, väska från SATS, Fotvårdsprodukter från Apotek Hjärtat, youghurt från Planti, jordnötssmör, riskakor, proteinbars , strumpor mm.

sthlmheartbeatsthlmheartbeat

Stort tack till Sofia Bursjöö uppochhoppa.se/träningsevent.se för ett superbra event!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

1 Comment

Write A Comment

Close