powerwalk 33Snart är våren här…. Varsågod här kommer en ny fräsch musiklista från Spotify med träningsmusik för sköna powerwalks, joggingturer, stavgång eller promenader i vårsolen.. Du kan såklart även använda musiklistan till din träning på gymmet eller hemma, eller bara lyssna på den ändå.

powerwalk 33Spotifylista – Powerwalk 33 by TRÄNING 40+

Den här musiklistan innehåller en blandning av nya låtar som jag gillar just nu. Det är en lista, som får det att börja spritta lite i kroppen efter en lång vinter.  Första låten på listan är Imagine Dragons nya låt ” Whatever it takes” min absoluta favoritlåt just nu, så pepp! Listan är 1 timme lång, precis som mina andra listor,  och innehåller mest uptempolåtar i en skön blandning. Så på med ett par bra skor och ge dig ut! POWERWALK 33 by TRÄNING 40+

Whatever it takes
’Cause I love the adrenaline in my veins
I do whatever it takes
’Cause I love how it feels when I break the chains

spotify:user:lena.larje:playlist:0L8I773pXwOs2fBhfutcJS

Om musiklistor by Träning 40+

Jag gjorde Spotifylistorna till mig själv från början för att få mer energi och ork under mina Powerwalks, men ville såklart dela med mig av dem till mina läsare. Alla mina Powerwalklistor är 1 timme långa och består till största delen av glada och/eller coola uptempo låtar i bra takt som är tänkta att få dig att jobba på bra när du är ute och går eller springer, tränar på gymmet eller hemma.  Eller…. Du kan alltså använda listorna till nästan all slags träning eller bara lyssna på ändå såklart. Du hittar alla mina över 30 stycken musiklistor  här på bloggen under SPOTIFY Musiklistor

spotifylista

Om Spotify

Spotify är en digital musiktjänst där du hittar nästan all musik från nästan alla artister du kan tänka dig. Finns i en gratisvariant med reklam och i en betalvariant utan reklam – Premium konto. Jag har ett konto på Telia som heter Spotify familj som jag betalar 149:-/mån för. Då kan upp till 6 st familjemedlemmar använda kontot med egen inloggning och egna spellistor. Helt suveränt. Läs mer om SPOTIFY på deras hemsida. 

Powerwalk 33Kom igång med Powerwalk och Uteträning – Här får du pepp & tips!

Jag har skrivit många inlägg om PW (Powerwalk) löpning, stavgång och annan uteträning – Det mesta finns samlat i mitt senaste inlägg  POWERWALK – Här är bästa tipsen!

Powerwalk 33

Skriv en kommentar

Close