bh

Jag har hittat en ny Sport BH favorit!

BHn kommer från Australienska märket Rockwear, som gör supercoola träningskläder. Rockwear 1551 Adjustable Push Up Crop Top, har reglerbara axelband som även kan sättas i kors. Rockwear 1378 Push Up Tops, är exakt samma BH men med fasta axelband. Båda kostar £ 39,00 hos engelska återförsäljaren Step n pump.

BHn finns i storlek 08 – 14. Jag beställde storlek 08, som är den minsta och enligt min bedömning motsvarar det 70B – 70C. Den sitter jättebra på mig och finns i massor av olika färger. BHn väger 280 g och är rejäl och stadig, den har fyllning i kuporna som formar och stöder. Sitter bra på plats och fungerar utmärkt på gympapasset. Den är verkligen supersnygg, finns i massor av olika färger, och ger en fin figur.

Beställning och leverans fungerade utmärkt. BHn levererades efter bara 2 arbetsdagar från min beställning. Jag betalade med mitt VISA kort direkt, inga som helst problem. På hemsidan står det att BHn är deras storsäljare med tillägget… Warning – very addictive!! Jag är beredd att hålla med. Vill ha den i ALLA färger! Jag beställde turkos och korall. Det enda minuset jag kommer på just nu är att BHn bör handtvättas. Sen får vi se hur länge jag orkar göra det…

BHn är beställd från Step n pump i England, som har märken som Blue fish, Nike, Rockwear, step n pump, Casall, Pure Lime mfl. Värt ett besök om du som jag gillar ett lite större och mer varierat utbud av träningskläder än man kan hitta i de svenska affärerna.Läs även mitt test av Shock absorber Sport BH. Som också är en superbra sport BH.

Write A Comment

Close