shock-absorber

Den perfekta Sport BH:n, finns den?

Jag har testat ett antal Sport BH:ar men problemet med många av dem tycker jag är att de trycker ut och plattar till brösten helt och hållet. Det känns inte bra och det ser inte bra ut. Många sport BH:ar är dessutom mycket svåra att komma i och ur. Jag har en ganska liten byst och inte så fast , jag vill att brösten ska hållas på plats utan att jag ser ut som en planka.

Min favorit är Pump Shock Absorber. Som finns att köpa på bl.a. Hööks Hästsport för 499:-. Den har uttagbara inlägg (som ska tvättas för hand) vilket gör att BHn ger lite snyggare kurvor. Den håller brösten på plats under ett tufft gympapass och den knäpps i sidorna (reglerbart) vilket gör den lätt att ta av och på.

Jag har den i svart också, men den knäpps i ryggen – för övrigt ser den likadan ut. Finns på Sportamore för samma pris. Men den är svårare att ta av och på. Pump Shock Absorber har fått mycket bra resultat i många tester av Sport BH:ar. Ett stort plus är också att den tillverkas i vanliga BH storlekar dvs. 70B, 70c, 80C osv. Jag tycker dessutom att den är ganska snygg. Ett av testen, Smartson.

2 Comments

  1. Pingback: Rockwear Sport BH | Träning 40+

Write A Comment

Close