I helgen är det dags för årets stora händelse inom hälsa och skönhet. På Stockholmsmässan pågår tre parallella mässor, Allt för hälsan med allt inom hälsa och friskvård, Acadermia med skönhetsprodukter mm, och Sthlm Food & wine. Och på torsdag är det invigning av Swedish Health Awards med stor gala där bl.a. Träning 40+ är nominerad som årets hälsobloggare!

Swedish Healt AwardsHälsomässa, Skönhetsmässa, Mat & vin 10-12 nov

Har du möjlighet så rekommenderar jag verkligen ett besök på Stockholmsmässan. Jag har besökt mässan vid två tillfällen tidigare och tycker det är lika kul varje gång att kolla in nya produkter och tjänster, lyssna på föreläsningar och kanske få massage eller delta i träning. Få en massa prover och kanske hitta nya kontakter att samarbeta med. Att även kunna prova lite vin och delikatesser är ju inte helt fel heller. Just att det är tre superintressanta mässor samtidigt är en riktig höjdare.

Jag och min äldsta dotter testar ögonmask med guld på Acadermia 2015. Läs mer här: Fit for life WKND

Läs mer om mässorna här

Swedish Health Awards

Allt för hälsan

Swedish Health Awards

Acadermia

Swedish Health Awards

Sthlm Food and Wine

Swedish Health Awards

Swedish Health Awards

Swedish Health Awards 2017

På torsdagskvällen den 9 november innan mässan är det stor galafest för hela hälso Sverige med massor av kändisar, trerättersmiddag och underhållning av Wallmans salonger. Under kvällen koras Årets Hälsobloggare, Årets influencer, Årets inspiratör, Årets hälsoföretag och Årets hälsohjälte. Jag är på plats eftersom jag är nominerad som årets hälsobloggare, och det är så, så spännande! Det ska verkligen bli fantastiskt roligt att gå på galan. Jag har provat klänningar och beslutat mig för en kort svart klänning… tror jag. Långklänning gör sig inte riktigt på mig som är så kort tycker jag.

Swedish Health Awards

Följ med mig på galan!

Du kan följa med mig på galan genom mitt Facebook konto TRÄNING 40+  och mitt Instagram konto Traning40  där jag kommer att lägga ut bilder och film under kvällen. Det finns även biljetter kvar att köpa om du vill gå på galan. Swedish Helth Awards

Galakvällen hålls på Münchenbryggeriet och konferencier är Agneta Sjödin. Kvällens prisutdelare är Kristin Kaspersen, Martin Lidberg, Karl Dyall, Tony Irving och Magdalena Graaf. Läs mer om galan här http://swedishhealthawards.se/#nomineringar Och som sagt följ den på mina konton.

Swedish Health Awards 2017 – Nominerade

årets hälsobloggare

Årets inspiratör

Food Pharmacy, 4Good, Petra Månström, Rachel Brahen Yoga girl

Swedish Health Awards

Årets influencer

Linnea Claesson, Anja Forsnor, Elaine Eksvärd, Matfusket

Swedish Health Awards

Årets hälsobloggare

Ida Warg, Supermatbloggen, Träning 40+, Maya Nestorov

Swedish Health Awards

Årets hälsohjälte

George Wikman, Sabina Dalfjäll, David Jonsson, Erik Grönlund

Swedish Health Awards

Årets hälsoföretag

Friskis & Svettis, Holistic, Yogobe, Great Earth

Swedish Health Awards

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Write A Comment

Close